SNEŽANI DAKIĆ KRENULO NIZBRDO: Na birou sam, nemam od čega da živim! (INFO)

voditeljka
Pošto me je muž tužio sudu za razvod braka, ne primam ni alimentaciju, pruznaje voditeljka

Snežana Dakić nakon što je napustila supruga Dejana Mikića zbog njegove paralelne vanbračne veze sa Jovanom Miljković, ostala je i bez posla na Televiziji Pink zbog čega se bukvalno nalazi na ivici egzistencije. Naime, voditeljka se prijavila na biro za zapošljavanje kako bi prehranila svoju petogodišnju ćerku Lauru i njoj obezbedila skroman život.

[adsenseyu5]

S obzirom na to da je njena emisija “Život u trenu” bila veoma gledana na ružičastoj televiziji, ona nije mogla uticati na neke stvari. Uprkos tome što je navikla da živi na visokoj nozi, ona je rešila da se svim silama bori za sebe i svoje dete.

– Tačno je da sam se nedavno prijavila Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Budući da mi je pre nekoliko meseci istekao ugovor sa “Megatrendom”, emisija mi se ne prikazuje na “Pinku”, a pošto me je muž tužio sudu za razvod braka, ne primam ni alimentaciju. Iako sam u prethodnih godinu dana imala težak period, sve vreme visoko eksponirana u javnosti sa velikim troškovima produkcije emisije i života sa maloletnim detetom, moji poslodavci nisu prepoznali potrebu da mi pomognu.

Do sledećeg projekta, ja sam nezaposlena. Diplomirala sam španski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu i imam zvanje profesora španskog jezika i književnosti – rekla je Snežana za Alo.

[adsenseyu1]

(Izvor: Kurir /Alo)