SNEŽANA PREŽIVELA PRAVI PAKAO NA SVADBI SVOG BRATANCA: Svatovi je šutirali, tukli, polomili vilicu, izbili zube, mladoženja je jedva spasio!

Bela Crkva

Foto: privatna arhiva

Snežana Palić (50) iz Bele Crkve, preživela je pravi horor na svadbi svog bratanca, održanoj 2. juna u belocrkvanskom restoranu “Park”. Od strašnog batinanja, zadobila je frakture sinusne kosti i vilice, izbijena su joj četiri veštačka zuba, a celo telo joj je u podlivima.

– Brutalno su me tukli naočigled svih gostiju. Najpre me je Vladimir J. uhvatio za kosu i pesnicom udario tri-četiri puta po licu, nakon čega sam se srušila. A onda je Dalibor V. preskočio sto i počeo da me šutira. Potom je kleknuo preko mene i besomučno me udarao. Istovremeno me je više njih šutiralo. Da nije bilo mladoženje, koji me je nekako izvukao iz te gužve, sigurno bi me ubili.

Lekari su mi nagovestili da ću morati da operišem lice, a tek ćemo videti šta će biti kada mi snime glavu magnetnom rezonancom, jer su bolovi nesnosni – ispričala je Snežana Palić.

NEVIĐENA PLJAČKA U LESKOVCU: Pola miliona evra sticanih u Australiji, lopovi ukrali iz sefa! 12 kamera – ništa nije snimljeno! (VIDEO)

Sve je, kaže, počelo incidentom u toaletu oko 20.30 časova, gde su napadači najpre udarali njenog sina Sinišu Stojšića (31).

– Siniša je rođaku, koji je sedeo za našim stolom, ispričao šta mu se desilo, a ja sam to čula. Tada sam ljudski prišla Vladimiru, koji je takođe bio gost sa mladoženjine strane, i pitala ga o čemu se radi. On je samo ustao od stola i počeo da me bije, nakon čega je nastao opšti haos – objašnjava Snežana.

Tu, međutim, njenim mukama nije bio kraj. Napadači su za njom došli i u lokalni dom zdravlja, gde je prevezena u polusvesnom stanju.

UŽAS U STAROJ PAZOVI: Pronađena MRTVA BEBA na deponiji (INFO)

– Verbalno su me napadali, a onda je Vladimirova devojka trčećim korakom krenula ka meni i šutnula me u glavu. To me je dokrajčilo. Od daljih batina me je spasla medicinska sestra, koja me je odvukla u drugu prostoriju – dodaje Snežana.

Odatle je, uz policijsku pratnju, privatnim kolima otišla u vršačku bolnicu, gde su je, takođe, čekali pripadnici MUP, jer su napadači i tamo došli.

Od pet osoba su uzete izjave, a ostalo je da se sasluša još njih šest, saznaje se od izvora iz istrage.

KATARINU JE MUŽ IZBO 17 PUTA, krvava je ležala na podu dok je beba od 11 meseci puzila ka njoj. Žrtva otkrila šta ju je spasilo sigurne smrti

PREDAT IZVEŠTAJ

Kako je nezvanično rečeno u policiji, izveštaji o incidentu su predati nadležnom tužilaštvu, koje treba da se izjasni o daljem prikupljanju podataka i činjenica. Nakon toga odlučivaće se o eventualnom podnošenju krivičnih prijava.

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti)