SMRT MIRE MARKOVIĆ: Dobio sam poruku od Marka, on i Marija sigurno neće hteti da im majka bude sahranjena u Srbiji! (INFO)

MILOSEVIC

Marko Milošević i Mirjana Marković / Foto EPA

Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ naglašava da se još ne zna gde će supruga bivšeg predsednika da počiva

ISTINA je da je Mirjana Marković preminula. Dobio sam poruku od njenog sina Marka. Poslao je nekolicini bliskih porodičnih prijatelja, znao je da će se podići velika prašina oko toga.

Marko neće da se javlja novinarima. To je njegov stav. Marija se uopšte ne javlja. Mnogo je osetljiva, Marko je malo čvršći. Mariji je mnogo teško.

Da li je ona vladala Srbijom umesto Slobodana? Ovako je Mira Marković preko Miloševića ostvarila svoj cilj! (INFO)

Dvadeset godina nije videla majku, niti brata. Ne može ocu da dođe na grob. To je tragedija. Da je Slobodan Milošević pobio pola srpskog naroda, mislim da bi mu bilo oprošteno.

Strašno je ovo što se događa njegovoj porodici. Ovo za „Novosti“ kaže Dragoljub Kočović, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ , naglašavajući da se još ne zna gde će i supruga bivšeg predsednika biti sahranjena.

– Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže – objašnjava Kočović.

(Dnevne.rs /Izvor: D. MATOVIĆ, Novosti)