SLOBA U JUTARNJEM UŽIVO SEO PORED ŽENE, A LJUBAVNICU SMESTIO PREKO PUTA: Voditelj ZAPREPASTIO OVOM rečenicom, svi se uhvatili za glavu, a SLOBA pocrveneo… (FOTO)

djogani

Foto: printskrin, kurir /pink tv

Ljubavni trougao Kija Kockar, Slobodan Radovanović i Luna Đogani nastavili su da skreću pažnju medija i posle završetka rijalitija. 

Iako je Kija rekla da će se razvesti od Slobodana i da neće pokušati da spase brak, u jutarnjem programu selu su jedno pored drugog, dok je Luna sedela na potpuno suprotnoj stani, preko puta njih.

“Čestitala samo joj čim je pobedila”, rekla je Luna Đogani.  “Naša je pobeda što smo izdržali toliko i sad uživamo”, rekla je pobednica Kija.  A onda su pričali o tome šta bi promenili u svom ponašanju u rijalitiju da mogu.

“Ja bih volela da sam bila malo jača, da nisam plakala. Tešim se jer je sve to za ljude. Ali kad gledam, ne bih ništa, jer je to život. Odvijali su nam se tu svi lični problemi”, rekla je Kija.

sarapa

Foto: printskrin, kurir /pink tv

“Pre svega ne bih dozvolio da ulazim u konflikt sa bilo kim tamo. Gubio sam živce bez razloga. To mi je sve smešno. Krivo mi je što sam psovao, vređao”, rekao je Sloba u Jutarnjem programu na Pinku.

“Psovke, moje ponašanje na kapiji, taj slom.To bih sigurno menjala, ali tako.To su bili naši životi, kako je rekla Kristina”, dodala je Luna.

“Definitivno se razvodimo”, otkrila je Kija, a Slobodan je potvrdio.  “Moj je plan da se razvedemo pa da se ponovo venčamo i napravimo slavlje”, našalila se Kija.

Sarapa je onda dobacio: “Žene menjaj, a ljubavnicu nikad” i svi su se uhvatili za glavu.

(Dnevne.rs /Izvor: kurir/pink)