SLAVNA RUKOMETAŠICA U TEŠKOJ SITUACIJI: Svetlana Kitić ostaje na ulici, ćerka spremna da proda bubreg kako bi spasla majku!

Svetlana Kitić

Foto: Printscreen/youtube

Proslavljena rukometašica Ceca Kitić u poslednje vreme se nalazi u teškim problemima.

Sve je krenulo naopako kada je rata za kredit u švajcarcima počela da raste. Danas nema od čega da otplaćuje isti pa joj preti oduzimanje nekretnine.

Da zlo bude veće, zdravlje joj se pogoršalo. Godinama ima problem sa štitnom žlezdom čija je funkcija dodatno poremećena zbog svega kroz šta prolazi.

Stan u kojem živi sa ćerkom i sinom je trebalo da bude prodat na licitaciji 5. aprila, ali je rok pomeren za nedelju dana.

INCIDENT NA SRPSKOM NEBU: Bespilotna letelica izviđala kretanje Vojske Srbije, naši avioni poleteli da je OBORE?!

“Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od dece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara (ćerka) kaže da će ona prodati bubreg da reši stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam”, kaže Ceca.

Zbog štitne dugo pije određenu terapiju, a doktori savetuju da se ne nervira. Priznaje da je u jednom trenutku ostala i bez lekova za smirenje.

VELIKA PLJAČKA SRPSKE IMOVINE NA KiM: Albanci koriste i mrtve Srbe da otmu milijarde evra

“Lekari su savetovali da se ne nerviram. Ali kako to da izvedem? Pokažite mi čoveka koji bi mogao da ostane pribran”, dodaje Ceca.

Stan je kupila 2007. godine i to kreditom u švajcarcima.

“Bio je ekvivalentan sumi od 50.000 evra. Problem je nastao kada se rata skoro duplirala pa umesto 35.000 mesečno, rata je skočila na 60.000. U međuvremenu se moj sin razveo i vratio kod mene. Da bih mu pomogla, podigla sam još jedan kredit u kešu zbog tih novih rata”, priseća se Kitićeva.

ŽIVOT NAŠE GLUMICE OBELEŽILA VELIKA TRAGEDIJA: Brat izvršio samoubistvo, stradao pod sumnjivim okolnostima!

Kaže da je tražila i pozajmicu jer treba da vrati 66.000 evra, ali niko nije mogao da pomogne.

“Pošto sam zbog duga u banci dospela na crnu listu u kreditnom birou, nema načina da stvorim 66.000 evra. Rok za izmirenje duga je prošao 5. aprila. Pitala sam mnoge za pozajmicu, ali ljudi koje ja znam, nemaju toliko novca”, kaže Ceca.

ZVUČI KAO POČETAK VICA, ALI NIJE! Srbin sreo Hrvata u Nemačkoj: “Gospe mi, od vas se ne može pobeć”

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Gloria)

1 Comment on "SLAVNA RUKOMETAŠICA U TEŠKOJ SITUACIJI: Svetlana Kitić ostaje na ulici, ćerka spremna da proda bubreg kako bi spasla majku!"

  1. Neverovatno da nekadašnja sjajna rukometna reprezentativka Jugoslavije i Srbije dođe u takvu materijanu situaciju a da njene nekadašnje koleginice i sadašnji rukometni savez Srbije (i sportisti uopšte) ne organizuju na neki način pomoć i da joj materijano pomognu, dok (recimo) za izvesnu nazovi “spisateljicu” Isidoru Bjelicu organizju koncerte kao financisku pomoć za njena ekstravagantna “lečenja” od njenih izmišljenih i uobraženih bolesti!

Comments are closed.