SKUPA GARDEROBA, SKUPO VINO I TAMBURAŠI? Momak koji je rekao Srbiji DA NEMA ŠTA DA JEDE ovako se provodi (FOTO)

siromaštvo

Foto: Printscreen

Milan Jevđić ime je koje se poslednjih dana provlači po svim medijima. 

Mladić koji je student medicine rekao je u emisiji “Život priča” da ne zna da li će imati šta da jede za vikend, kao i da živi u teškoj situaciji i da praktično nema uslova da studira.

Nakon toga oglasili su se mnogi koji su demantovali njegove tvdnje, kao i čovek koji tvrdi da ga je godinama finansijski pomagao.

Ali to nije sve. Društvene mreže bruje o tome da li je mladić prevario prvenstveno novinarku Tanju Vojtehovski, a kroz njenu emisiju i celu Srbiju.

Na internetu je osvanula i fotografija mladića sa putovanja u Monaku, pa su svi zapitali da li neko ko je egzistencijalno ugrožen može da sebi priušti takav put.

ŠTA JE PRAVA ISTINA? Cela Srbija plače zbog studenta medicine, Milan u Monaku, A JAVIO SE I ČOVEK KOJI TVRDI DA JE ULOŽIO OGROMNE PARE U NJEGOVO ŠKOLOVANJE!

– Izgleda da treba da se izvinim Srbiji što sam disao, što sam živeo, što sam bio mlad, da me više ne bi čerečili. Ne mora niko ni da mi se divi ni da me hvali, samo da me ostave na miru – kazao je posle emisije i svih reakcija.

Ali, na mrežama ne prestaje da se govori o njemu. Tako je sada ispod posta kojim se autorka emisije Život priča oglasila o ovom slučaju pojavila nova fotografija.

– Nema novac za koru hleba, ali za najskuplje vino i tamburaše se nađe – napisala je korisnica uz fotografiju na kojoj se Milan veseli.


Milan je definitvno podelio Srbiju. Jedni misle da je sramno što ga “razapinju na krst”, drugi ga sumnjiče za obmanu.

Šta vi mislite o tome?

ESTRADA NA METI LOPOVA: Sakiću obili kuću, KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO)

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)

1 Comment on "SKUPA GARDEROBA, SKUPO VINO I TAMBURAŠI? Momak koji je rekao Srbiji DA NEMA ŠTA DA JEDE ovako se provodi (FOTO)"

  1. Perverzno verziran za malverzaciju !!!

Comments are closed.