SKLOPIO DOGOVOR: Pijani veterinar koji je ubio dete za Novu godinu na pešačkom prelazu i pobegao, DOBIO 46 MESECI zatvora (INFO)

sud

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Veštačenjem je utvrđeno da je imao 1,06 promila alkohola u krvi dva sata posle nesreće, kada je uhapšen

A. Ž. (33) sklopio je dogovor o priznavanju krivice i osuđen je na kaznu od tri godine i deset meseci zatvora jer je uoči dočeka Nove godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula J. M. (13).

 

[adsenseyu1]

Podsetimo, on se tereti da je 31. decembra 2016. godine na Banjici u 18.40 automobilom “pasat” naleteo na devojčicu koja je šetala psa i zatim pobegao sa lica nesreće. Nesreća se dogodila na pešačkom prelazu koji se nalazi u samoj krivini i nema saobraćajnog znaka niti ležećeg policajca.

Veštačenjem je utvrđeno da je imao 1,06 promila alkohola u krvi dva sata posle nesreće, kada je uhapšen. Na saslušanju pred tužiocem on je bio u teškom psihjičkom stanju i nije bio sposoban da iznese svoju odbranu, kao ni da objasni zašto nije zaustavio vozilo kada je udario devojčicu.

– Mogu samo da potvrdim da je sud prihvatio sporazum o priznavanju krivice mog klijenta. O ostalim detaljima ne želim da pričam – rekao je za “Alo!” Nemanja Govedarica, advokat okrivljenog.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu4]