SKANDALOZAN SNIMAK IZ KLINIČKOG CENTRA U NIŠU: PIJANA medicinska sestra TETURA SE hodnikom i GUBI EPRUVETE?! (VIDEO)

bolnica

Foto: printscreen/youtube

Na snimku koga je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi.

Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol.

VLADO GEORGIJEV U BESVESNOM STANJU PREVEŽEN U URGENTNI CENTAR: Pevaču pozlilo, vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda!

Građanin za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Međutim, na snimku se vidi da niko ne prilazi medicinskoj sestri da joj pruži pomoć.

Direktor KC: Molim da mi osobe koje su snimale dostave video

Generalni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je prvi put pogledao video te da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC, te da je ranije bilo prijava da su radnici bili pod dejstvom alkohola ili opojnih supstanci, a da ustanova ima proceduru odnosno Pravilnik o pravima, obavezama i odgovornostima zaposlenih u KC.

Direktor KC takođe apeluje na osobe koje su napravile snimak da ga dostave njemu kako bi mu pomogli u identifikaciji žene koja bi trebalo da bude sankcionisana ako je zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i da bi utvrdio da li je možda snimak napravljen s namerom da bi se radnici KC Niš osramotili.

ASTROLOGIJA OTKRIVA: Kad on poludi, leteće perje. Koji je NAJBEZOBRAZNIJI HOROSKOPSKI ZNAK!

“Molim ovom prilikom osobe koje su napravile snimak dok su trazili pomoć od osobe u beloj uniformi da mi sutra dostave snimak kako bi se utvrdilo da li je ili ne osoba na snimku radnik KC Niš. Ovo je neophodno kako bi se identifikovala i procesuirala osoba na snimku ako je naš radnik, ali i utvrdilo da možda nije napravljen snimak, kako bi se svi radnici Kliničkog centra Niš, koji su 24 sata, 7 dana, tj. 365 dana na raspolaganju pacijentima, osramotili” – dodao je Radovanović.

Bolnica

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLI

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Južne vesti-V.Milić)