SKANDAL U SUBOTICI: Policajci zabranili roditeljima da slave pobedu Davora Štefaneka (VIDEO)

roditelji

Foto: printskrin

U danu kada je Davor Štefanek doneo Srbiji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, njegovi roditelji otac Damir, majka Đenđi, brat Danijel, devojka Dolores i mnogi drugi, doživeli su veliku neprijatnost u jednom ugostiteljskom objektu u Subotici.

Porodica i prijatelji su tokom poslepodneva otišli u jedan ugostiteljski objekat nedaleko od glavne Železničke stanice kako bi zajedno pogledali svog Davora – sina, brata, dečka, prijatelja… Gledali su meč i veselili se Davorovim mečevima

“Bili smo veseli, odlično raspoloženi, niko nije bio ni približno pijan, niti se pravila bilo kakva šteta.

[adsenseyu1]

Samo smo bili srećni zbog našeg Davora, pevali smo i veselili se u kafiću, a onda su nam došla dva policajca, koja su prvo bila u uglu lokala, pa su nam onda prišli i upozorili nas da se ne smemo radovati!

Kažu suviše smo glasni! Ja sam im rekla, da li znate da je ovo moj sin, on se bori za Srbiju, mi smo njegova porodica, samo smo malo veseli, ne pravimo probleme, ali oni nisu hteli da čuju već su ljutito još jednom naredili da budemo tiši i otišli.

Mnogo mi je žao što su se tako poneli, mi smo pošteni i ozbiljni ljudi, samo su nam provrla osećanja i radujemo se našem Davoru!”, prepričava događaj Davorova majka, a u očima kipi razočaranje…

[adsenseyu1]

Otac slaže ramenima

“Nema veze, nek’ je on nama osvojio medalju, mi ćemo slaviti svim srcem i to zadovoljstvo ne mogu da nam oduzmu!”

Ipak, finalni meč u Riju porodica, familija i prijatelji, odgledali su onako kako su želeli, u svom domu.

(Dnevne.rs /Kurir /Izvor: Subotica.com)

[adsenseyu5]