SKANDAL U RUMI! PROCURIO SNIMAK INTIMNOG ODNOSA POPA SA LJUBAVNICOM! Video pronašao njegov sinčić, pa pokazao mami!

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Pravoslavni jerej iz Rume, inače suprug i otac maloletnog deteta, našao se u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog intimnog odnosa sa ljubavnicom.

Da stvar bude još bizarnija, upravo je dete pronašlo snimak kod oca u telefonu.

– Sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo – navodi izvor.

SRBIJA VAM NEĆE DOZVOLITI DA JE PONIŽAVATE: Posle upada KFOR-a na sever Kosova, predsednik Vučić se obratio naciji!

Za sada nije poznato kako se snimak raširio, ali meštanima Rume nije dugo trebalo da otrkiju ko se na njima nalazi. Inače, ženu su prepoznali po tetovaži, koja je odmah po izbijanju ovog skandala isključila Fejsbuk profil.

Rumljani, navodno tvrde, da je reč o popu koji je venčavao parove i išao po kućama gde je svetio vodicu, zbog čega je izbila još veća bruka posle eksplicitnog snimka.

UŽASNA TRAGEDIJA: Muškarac ZAKLAO svoje troje dece, pa izvršio samoubistvo (INFO)

– On nas je venčao, a svake godine nam dolazi u kuću da sveti vodicu. Od sada će naići samo na zatvorena vrata, ne želim ga u svom domu! – otrkila je jedna besna građanka.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

 

1 Comment on "SKANDAL U RUMI! PROCURIO SNIMAK INTIMNOG ODNOSA POPA SA LJUBAVNICOM! Video pronašao njegov sinčić, pa pokazao mami!"

  1. Pa sve je to radio da bi uzeo novac a ne zato sto se stvarno boji Boga. Novac i raskalasnost su njegovi bogovi. Dokle ce narod verovat Crkvi? Ovakve ce Bog sve unistiti kao i one koji im veruju. U Svetom Pismu pise: Izadjite iz Vavilona koji je duhovna bludnica! Odnosi se na lazne crkve koje nisu poslusne Bogu.Duhovnik bi trebao biti veran svojoj zeni, biti dobar otac, ne naplacivati usluge vernicima, biti skroman i ponizan.

Comments are closed.