SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAM UŽIVO: Aca Lukas izvređao novinara, on mu poručio: “Nisi se dobro uradio”

pevač

Foto: Printskrin/Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

Pevač Aca Lukas ponovo je izazvao skandal i to u “Jutarnjem programu” televizije “Pink”. Naime, on je došao kako bi objasnio svoje mišljenje o gej populaciji, kao i govor mržnje, ali i sve ono što je nedavno izrekao u “Ćirilici” kod Marića na “Hepi” televizji

U program se uključio i novinar Branislav Simić i njih dvojica su se žestoko posvađali.

Naime, novinar je tokom rasprave insistirao da je Lukas izjavio kako nije normalno “da se na ulici vidi kako “se dve čike ljube”, a pevač mu je odgovorio da to nije nikad tako rekao, kao i da se novinar nije spremio i ”da lupeta”.

– Nikad nisam rekao dvojica čika. Nikad u životu nisam rekao. Nisam došao da pričam o pravima gej populacije. Niti me to interesuje. Došle su na mene neke pritužbe, došao sam da opravdam sebe – rekao je on, a potom se nešto kasnije opet obratio novinaru:

– Gospodine Simiću, ne znam šta sam pogrešio prema gej populaciji i došao sam da mi kažu gde je to moj govor mržnje, i niste mi ništa rekli osim da sam ja pričao govor mržnje. Vi ste čuli da sam ja nešto pričao, neko vam je rekao da sam pričao, pa sad onda vi pričate. Vi gospodine novinaru lupetate gluposti – vikao je Lukas.

Voditeljka Dea pitala je novinara da li su njegova prava ugrožena.

ĐANI U PRIPITOM STANJU SNIMAO SE U KUPATILU: Na odvratan način opsovao svoju ženu! (VIDEO)

– Imam posao, ali ne mogu da budem samoživ i da gledam na ljude iste seksualne orjentacije kao ja, a imaju ugrožena prava. Kao da ih neko isproziva u onako gledanoj emisiji – rekao je.

– Imam još Simiću, nevezano da li je gej, hetero, imate radno mesto, nepismeni ste, vi ste nekome oduzeli radno mesto, ne znate da pričate. Ja ne znam šta vi radite, ne znate ni da govorite kako treba. Ovo nema veze sa gej populacijom – rekao je Lukas.

Na sve to novinar mu je odgovorio:

Kad te Lukas šutne za 23 dana, je l’ ti padne cena i za koliko? Isprozivali Branislavu zbog Ace, usledio je šokantan odgovor

– Shvatam poentu, nije se dobro uradio, tako da nije problem – rekao je Branislav Simić, što je nasmejalo pevača i samo je rekao “hvala, hvala”!

AUTO JE BIO PUN MUŠICA I IZUDARAN NA BRANIKU: Ispovest grobara koji je vozio telo mrtvog Slobodana Miloševića

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)