SKANDAL: Jelena Milić napala voditeljku u Jutarnjem programu, pa joj spomenula i ćerku! Irina uplakana napustila studio

Irina

Foto: Printscreen/TV Happy

Prava drama odigrala se u emisiji “Dobro jutro Srbijo” televizije Hepi, kada su se jutros sukobile analitičarka Jelena Milić i voditeljka Irina Vukotić. Već na početku emisije, Jelena Milić ušla je u otvoreni sukob sa voditeljkom Irinom Vukotić i ničim izazvana je žestoko napala.

Naime, direktorki CEAS-a nije se svideo način na koji je novinarka Happy televizije vodila razgovor sa Vojislavom Šešeljem pre izvesnog vremena, pa je direktno optužila Irinu da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala izjavio da Jelena Milić ima picajzle.

Koliko je napad Milićeve bio brutalan i bezobziran, govori i činjenica da je u priču čak uključila i Irininu maloletnu ćerku.

Vidno uzbuđena i uvređena, s punim pravom, voditeljka Happy televizije napustila je studio pre završetka razgovora sa gošćom.

PUTIN JASNO STAVIO ALBANCIMA DO ZNANJA: Svako ko napadne Srbe na Kosovu mora da računa i na SUKOB SA RUSIMA

– Irina, vi imate ćerku, kako ćete se vi osećati kad neko u javnosti za vas kaže “vi imate picajze, a vi sedite mrtva ladna u studiju i na to ne reagujete. Znate Irina, to nije prijatno – rekla je Jelena Milić, na šta joj je voditeljka odgovorila:

Irina Vukotić/ Pritnskrin: TV Happy

– Svaki put smo rekli da neprimerene izjave ne dozvoljavamo. Sećam se odlično, znam o kome pričate. O Vojislavu Šešelju. Pomenuo je vas i  još nekoliko žena i ja sam rekla da ne sme da vređa žene.

– Ne, rekli ste na ne sme da dira negovane žene – odgovorila joj je Milićeva.

– Prvo, nisam toliko površna da bih to rekla, a drugo, moja uloga nije da mirim i branim goste. Vi šta ćete ovde jedni drugima da kažete. Ja nisam vaspitačica u vrtiću  da mirim zavađane goste. I što se ne obratite gospodinu Mariću, umesto meni. Mnogo vam je lakše tako. Znači, ja sam kriva i odgovorna kakvim vas rečima naziva Vojislav Šešelj ili bilo koji drugi gost. To nije u redu – bila je jasna voditeljka.

ŽENSKI OBRAČUN U NOVOM SADU! OGORČENA SVEKRVA ODGOVARA SNAJI: Uvukla si se na kvarno u našu porodicu, idi kući pa se tamo prenemaži!

– Jeste, jer ste vi ovde domaćin, gospođo i morate da naučite kako se radi posao. Vi uopšte ne razumete šta ja vama pričam – žustro je izgovorila Jelena Milić.

– Pa, možda sam glupa. Da li ja stvarno treba da ulazim u priču o picajzlama? Pa, meni je to ispod svake česti. A vi ćutite, Mariću, dok mene neko napada ni krivu ni dužnu – rekla je vidno uznemirena Irina.

Jelena Milić/ Pritnskrin: TV Happy

– Možes valjda sama da se odbraniš – pokušao je Marić da smiri situaciju.

– Meni se prvi put desilo za 18 godina na televiziji da mi lupa srce. Vi pominjete nečije dete, da li sam ja vama pomenula dete? Ovo je sramotno – rekla je Irina i u suzama napustila studio.

(Dnevne.rs/Izvor: J.S., Telegraf.rs)

 

3 Comments on "SKANDAL: Jelena Milić napala voditeljku u Jutarnjem programu, pa joj spomenula i ćerku! Irina uplakana napustila studio"

  1. Ova Milicka je nevaspitana, bezobrazna i iznad svega bahata!Mislim da joj nesto fali i da bi trebalo da se neki dobar psihijatar pozabavi ovom zenom! Ne treba mnogo mudrosti da bi se shvatilo da je isfrustrirana, duboko nesrecna i da nekontrolisani bes kulja iz nje prema svakom sagovorniku, verujem i prema sopstvenoj porodici, ako je uopste ima! Uzasna zena! Uzasna!!!!!!

  2. Милан Роквић | 3. October 2018. at 00:12 |

    Прва грешка харадинај, друга грешка милићка, Марићу.

  3. I ima li picajzle ? Jako nesrećna žena

Comments are closed.