SIN POLICAJCA UBIO MLADIĆA (24): Miodrag Mirić puzao dok mu je pucano u glavu (INFO)

zlocin

Dušan Vlašić (22) iz Inđije uhapšen je juče u poteri koja je za njim trajala od ponedeljka u 23 sati, kada je hicima iz pištolja usmrtio poznanika Miodraga Mirića (23).

Zločinu su prethodili svađa i tuča dvojice mladića, ali još niko ne zna zbog čega.
Vlašić i Mirić su se, prema prvim informacijama policije, najpre posvađali u lokalnom kafiću “Zeka Rodžer”. U kafiću je bilo još gostiju, meštana koji su odmah reagovali i smirili situaciju. Miodrag je ostao u kafiću, a Dušan je ubrzo izašao napolje. Svi su mislili da je otišao kući.
– Miodrag je u kafiću sedeo još dva sata i tek oko 23 sata je krenuo kući. Niko nije očekivao da ga Dušan čeka… Ali on je bio u blizini lokala i tu je i napao Miodraga. Prvo ga je udario nekoliko puta, a onda je potegao pištolj. Pucao je Miodragu u noge, ali tu se nije zaustavio.

[adsenseyu4]

 

Ranjeni Miodrag pokušao je da ustane, da pobegne od Dušana, ali mu je Dušan ponovo prišao. Ispalio je još dva hica Miodragu u glavu. Nije mu bilo spasa. Ostao je da leži mrtav na ulici – priča prijatelj ubijenog mladića.

Kuća osumnjičenog Vlašića (levo)

Odmah posle pucnjave Vlašić je pobegao, a policija je za njim tragala do juče po podne, kada je lociran i uhapšen.

Telo ubijenog Mirića, koje je prevezeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, juče su čekali porodica i prijatelji. U šoku, nisu želeli da pričaju sa novinarima. Šok, je kažu komšije, i u kući osumnjičenog ubice.

– Dušan je u kraju bio poznat po reketiranju, priča se i da diluje drogu. On je iz bogate kuće koja se bavi poljoprivredom. Ima dva brata i sestru, koji su stalno pokušavali da ga dovedu u red, ali očigledno nisu uspeli – kaže komšije.

Otac osumnjičenog Vlašića radio je kao inspektor u policiji, ali je pre nekoliko godina poginuo.

[adsenseyu1]

(Blic)