Šešelj dao intervju albanskom novinaru: Srpska vojska će se vratiti na Kosmet i to u skladu sa Rezolucijom 1244 UN

politicar
Lider SRS, dr Vojislav Šešelj, dao je intervju albanskom novinaru i tom prilikom je rekao da će se srpska vojska vratiti na Kosmet i to u skladu sa Rezolucijom 1244 UN.
„Mi želimo mirnim putem da rešimo problem Kosova, ali integritet srpske teritorije se ne sme dovoditi u pitanje.“ – kaže Šešelj.
On je podsetio novinara da Rezolucija 1244 Ujedinjenih Nacija garantuje Srbiji povratak do 1000 vojnika na teritoriju Kosova i Metohije i rekao da će Srbija insistirati na tome ukoliko SRS dođe na vlast.
Novinar je zatim rekao da „ukoliko se srpska vojska ponovo vrati na Kosmet onda to znači novi rat“. Šešelj je otvoreno odgovorio: „Ako to znači novi rat – onda računajte na novi rat!“

(Alo)
[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 Comments on "Šešelj dao intervju albanskom novinaru: Srpska vojska će se vratiti na Kosmet i to u skladu sa Rezolucijom 1244 UN"

  1. Sibor Nikolic | 7. December 2014. at 21:44 |

    Jasno i glasno. I prošli rat bi Siptari izgubili da ga nije NATO vodio za njih. Sve u svoje vrijeme.

  2. Zika Stevanovic | 13. December 2014. at 20:44 |

    proslog rata nije ni bilo, pocistili smo djubre a onda je milosevic uz pomoc spo i draskovica preglasao radikale i potpisao kumanovski sporazum ili sta vec i ovih hiljadu je dovoljno do jonskog mora 🙂

Comments are closed.