SERGEJ TRIFUNOVIĆ OBJAVIO MORBIDNU FOTOGRAFIJU

glumac

Foto: Beta/Miloš Miškov

I taman kada smo pomislili da smo sve videli  od Sergeja Trifunovića, on se oglasi na društvenim mrežama i demantuje sve redom.

Naime predsednik Pokreta slobodnih građana Srbije objavio je na svom Tviter nalogu fotomontažu na kojoj se nalaze pevačica Neda Ukraden i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Koliko me pamćenje služi, kad je drug Tito zaglavio u bolnici, prvo se Neda Ukraden slikala s njim”, napisao je Trifunović uz fotografiju.

Inače, originalni selfi, na kome su Neda Ukraden i Usnija Redžepova je iz 2015. godine, a nastao je u bolničkoj sobi Redžepove samo nekoliko dana pre nego što je umrla.

Aluzija koju je Trifunović želeo da napravi time što je objavio ovu fotomontažu je i više nego jasna. Samo nije jasno zbog čega mu je ovako nešto bilo potrebno?

Da je tvit duhovit, nije.

Da je tvit inteligentan, nije ni to.

Ovakav tvit je u najmanju ruku neprimeren, skandalozan, nepristojan… Zovite to kako god želite.

Nepristojno je i prema pokojnoj Usniji koja je tih dana, kada je ova fotografija nastala, bila već ozbiljno bolesna, a nepristojno je i prema predsedniku države, koji je nedavno zbog zdravstvenih problema morao da bude primljen na VMA.

PORODICA NAKIĆ NEIZMERNO ZAHVALNA GRČKOM LEKARU: Nisam mogao da pomognem da Sofija preživi, učiniću to sada

Podsmevati se nečijoj bolesti, ma kakva ona bila i ma ko on bio, je nepristojno.

To je trenutno najpristojnija reč kojom možemo da objasnimo ovaj potez glumca i predsednika PSG Sergeja Trifunovića.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)