“SELE SMO U NEKI DŽIP I OD TADA SMO NERAZDVOJNE” Priča o Cecinoj kumi ubijenoj pre 22 godine, ZALEDIĆE VAM KRV U ŽILAMA

Ceca

Foto: Printscreen/privatna arhiva

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

Sa Cecom se upoznaje 1993. godine.

– Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se… Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije – pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

I dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece i Arkana, u stanu porodice Pavić Ceca je upitala Maju: “Da li želiš da mi budeš kuma na venčanju?”

10 zapovesti pre udaje: Ovo svaka žena mora da zna!

– Pristala sam naravno – pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje. Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

Foto: privatna arhiva

– Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena – pričala je Maja.

U vreme Cecinog venčanja, u tekstovima o njihovoj svadbi bilo je reči i o kumi, pa je Pavićeva tada bila upitana da li i u njenom životu postoji neki muškarac.

– Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje – pričala je.

OCA SU MU NEMCI STRELJALI ’41, SA 10 GODINA NA NJEGOVOJ HARMONICI POČEO DA SVIRA SAMO ZA HLEB: Komunisti ga zbog OVE četničke pesme proterali iz JUGOSLAVIJE, oduzeli PASOŠ, a onda… (VIDEO)

I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Alo.rs)