SAZNAJEMO: Sergej Trifunović zadržan u bolnici za kardio-vaskularne bolesti

glumac

Foto: Telegraf.rs

Nakon što mu je pozlilo u toku predstave, glumac Sergej Trifunović je posle intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti gde se sada nalazi, saznaje “Blic”.

– Nakon što je glumcu pozlilo mi smo ga zbinuli i prevezli u Institut gde je zadržan. Zbog toga mi nemamo dodatnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju – potvrdili su za “Blic” u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Podsećamo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave “Voz” koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

MORBIDNO! “Žena mi je tražila POKROV pokojnika. Dao sam, a kad sam shvatio šta sam uradio, UHVATIO SAM SE ZA GLAVU”

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan deo publike je ostao da sedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji.

NE ČINITE GREH: Starac Pajsije upozorava – Roditeljska kletva je veoma moćna, pazite šta pričate deci!

Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

(Dnevne.rs/Izvor: A. Milutinović, Blic.rs)