ŠAULIĆEVA UDOVICA UPALA U NOVE PROBLEME: Goca mora da vrati 235.000 €, uzela unapred pare za Šabanove tezge?!

pevač

Foto: Printscreen/instagram/sabanofficial

Pevačeva supruga Gordana ugovorila brojne nastupe po svadbama i diskotekama u Srbiji i inostranstvu ne sluteći da će njen životni saputnik iznenada napustiti ovaj svet.

Goca Šaulić sa decom Mihajlom, Sanelom i Ildom prolazi kroz pakao zbog smrti supruga Šabana Šaulića, a na svu muku mora da vrati oko 235.000 evra na ime unapred ugovorenih tezgi koje su zakazane maltene do kraja ove godine godine.

Udovica kralja narodne muzike, koja je bila i njegov menadžer, uzimala je 50 odsto od svakog ugovorenog nastupa unapred, a od nekih čak i ceo iznos.
– Goca se pitala za sve kada je Šabanova karijera u pitanju. Ona je vodila računa o finansijama i koliko novca se uzima i za koji nastup. Naravno da se cena razlikovala kada Šaban treba da peva u nekom klubu, diskoteci ili na privatnom veselju. On je bio jedan od najtraženijih pevača i njegova cena je išla od 10.000 pa do 30.000 evra po nastupu. Nekada je radio za garantovani bakšiš, tako da su cene mogle da dostignu i do 50.000 evra po nastupu, u zavisnosti od mesta i vrste proslave. Međutim, poslednjih godina, on je proredio tezge i fiksirao cenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca, jer je to bila Šabanova želja. Uzimala je ceo iznos ako bi nastup bio blizu, a ako je daleko, onda pola honorara – priča naš dobro obavešten izvor.

On kaže da će Šaulićeva udovica vratiti svima novac, a da je već uzela deo za nastupe koji su ugovoreni do jeseni, a to je oko 235.000 evra.
– Goca nikada ne bi dozvolila da bilo kom gazdi ostane dužna. Ona je oduvek vodila računa o tome da sve bude maksimalno ispoštovano, a naročito sada ne želi da ostane bilo koja mrlja na imenu njenog supruga, a naročito ne novčani dug. Zato je odlučila da kada prođe sahrana i najteži trenuci, stupi u kontakt s ljudima od kojih je uzela kaparu i vrati novac. Inače, to i jeste praksa kod mnogih pevača, da uzimaju novac i nekoliko meseci pre nastupa kako bi se osigurali oni, ali i gazde. Goca je poslednjih godina smanjila Šabanu broj tezgi na jednu nedeljno, dok je pre radio i po tri puta sedmično – završava naš izvor.

SVAKO NOVOROĐENO DETE ZASLUŽUJE DOBRODOŠLICU: Zorana Mihajlović odgovorile na komentare povodom rođenja deteta premijerkine partnerke

BIZNIS ZA NEKOLIKO NASTUPA U AUSTRIJI POGODILA DOBRU CENU

PRE DVA MESECA UZELA 45.000 €, PA TRAŽILA JOŠ 60.000 €

Prema našim saznanjima, Šabanova udovica je pre dva meseca od vlasnika lanca klubova i diskoteka iz Austrije unapred uzela 45.000 evra za nekoliko nastupa. Dogovor je bio da Šaban kod njega peva tokom 2019, ali nisu svi termini bili precizno ugovoreni.

TRUDNICA U OSMOM MESECU PREMINULA OD GRIPA U UŽICU: Prvo beba umrla U STOMAKU, a za njom i majka!

– U pitanju je vrlo poznat čovek u estradnim krugovima, mislim da drži oko 15 lokala u Austriji. Goca je s njim pogodila nastup za Šabana, on joj je dao novac i trebalo je uskoro da Šaban odradi prvu tezgu kog njega u Beču. To mi je on lično ispričao na dan kada je Šaban poginuo. Zvao me telefonom i rekao mi: „Dao sam Goci 45.000 evra unapred, niko nije ni slutio ovu tragediju. Dobro je što nisam imao da im dam i tih 60.000, koliko mi je tražila unapred, jer pripremaju sinu svadbu. Samo bi se džaba zadužili, žao mi je što se ovako završilo“ – rekao je izvor Kurir.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, I.E.)