ŠAULIĆEVA ĆERKA KROZ SUZE REKLA MAJCI: Šabanova sahrana ne sme da bude na OVAJ DATUM! Evo šta je razlog…

tragedija

Foto: Youtube/Glamur TV HAPPY

Nije poznato kada će biti sahrana Šabana Šaulića, s obzirom na to da je tužilaštvo Nemačke najavilo obdukciju za četvrtak. Međutim, dok to još nije bilo poznato, njegova starija ćerka Sanela rekla je da on nikako ne sme da bude sahranjen 21. februara, jer je tada njen rođendan!

Prvobitno je postojao plan da komemoracija bude održana u četvrtak, ali je odmah bilo jasno da ispraćaj kralja folka tog dana neće biti održan.

– Sanela je, čim se malo povratila od najgoreg šoka u svom životu, rekla majci da se taj dan preskoči. Ne želi da rođendan pamti po najtužnijem momentu u svom životu – kaže izvor i dodaje da Saneli u ovim teškim trenucima najveću podršku pruža suprug Zoran Bata Mirković.

Bivšeg fudbalera takođe je pogodila smrt tasta, s kojim se odlično slagao i vrlo često o njemu pričao.

Odgovarajući na pitanje šta je to što ga prvo asocira na slovo Š, Bata je kao iz topa rekao:

– Moj tast. Slušao sam njegove pesme i pre nego što smo postali familija. Ali kada sedite i slušate uživo, mnogo lepše zvuči. Skroz druga vrsta zadovoljstva. Ne, nije to zetu na uvce, uvek je sa nama neko veće društvo i bude onako baš za dušu. Šaban se razume u fudbal, igrao je ranije, dok nije počeo pevačku karijeru, i često komentarišemo utakmice – rekao je on, a na pitanje koja mu je omiljena tastova pesma, Bata je rekao:

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Najveći SRPSKI ROKER je otkrio nešto o ŠABANU ŠAULIĆU što niko nije znao (FOTO)

– Neka bude “Žal”. Podseća me i na neke poraze iz igračkih dana, poput onog sa Partizanom protiv Artmedije – rekao je Bata.

Porodica Šaulić uvek je zajedno obeležavala sve bitne datume, a i sam Šaban je izbegavao da zakazuje nastupe na rođendane svoje dece i unuka.

SRBI, BOSANCI, HRVATI, ŠTA MISLITE O ŠAULIĆU? Ne glumite zapad, ovo je Balkan, ovde se GINE PO KAFANAMA…

– Baš zato što je za vreme njihovog odrastanja više bio van kuće nego u njoj, Šaban je poslednjih godina pokušavao naslednicima da nadoknadi to vreme. U tim prilikama redovno je ispunjavao muzičke želje i ćerkama i sinu i supruzi, ali i njihovim prijateljima – rekao je naš izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/I. Ercegovčević – J. Stuparušić)