Sarapa u emisiji ugostio NJU – najmlađeg transvestita u Srbiji! Svi su se IZNENADILI kad su videli KAKO IZGLEDA

emisija

Foto: Printscreen/Pink

U “Novom jutru” televizije Pink voditelj Predrag Sarapa ugostio je najmlađeg transvestita u Srbiji koji se podvrgava operaciji promene pola.

Saška Đokić Saša isprva je mislila da je gej, ali je ubrzo shvatila da je rođena u pogrešnom telu.

– Rođena sam u telu muškarca, ali sto posto sam žensko. Ja tako razmišljam, tako se ponašam, tako se oblačim. Ne želim da se skrivam, to bi mi donelo još veću patnju. U početku sam mislila da sam gej, ali onda sam shvatila da to nije tako – kaže dvadesettrogodišnja Saška Đokić, Vlasotinčanka koja se iz Beograda preselila u Novi Sad.

Saška kaže da je rano ostala bez roditelja, da njena tragedija počinje još u detinjstvu. Kao mala, prisustvovala je užasnoj sceni u svojoj kući.

OSMAKINJA U PODGORICI TERORIŠE SRPSKU DECU: Peva im USTAŠKE PESME, stavlja nož pod grlo i psuje: Po***rem se na VIDOVDAN!!!

– Rano sam ostala bez roditelja. Otac je na moje oči pucao majci po glavu, ali ona je preživela. Nažalost kada sam imala 16 godina ona je umrla i ostala sam sama. Brata nije bilo briga za mene pa sam morala sama da se borim. Pripala sam hraniteljskoj porodici gde sam trpela psihičko zlostavljanje – počela je Saša svoju životnu priču.

Saška Đokić

Foto: Pink/Printscreen

Kaže da ima starijeg brata i sestru, koji nisu želeli da se brinu o njoj.

– Bila sam u više hraniteljskih porodica. Tamo sam doživljavala psihička zlostavljanja. Ništa lepo me ne vezuje za detinjstvo i Vlasotince – dodaje ona.

“ZNATE LI DA JE DANAS VIDOVDAN, SRBI?!” Na današnji dan pre 18 godina Milošević je izručen Hagu

Saši je bilo teško da nađe posao zbog, kako je navela, svog izgleda, pa je otišla u Hrvatsku, koja je kako smatra liberalnija zemlja, i tamo se bavila prostitucijom.

Saša je inače proglašena za najlepšu transeksualku na Balkanu.

         

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Pink)