SANJALA SAM NOĆAS POKOJNOG MUŽA I ZNALA DA ĆU DOBITI STAN! Neverovatna priča dobitnice nekretnine u Zemunskim kapijama

žena

Foto: Privatna Arhiva

Olivera Nešić iz Novog Beograda, koja je večeras u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020” dobila trosoban stan u naselju Zemunske kapije, kaže za Kurir da je noćas sanjala pokojnog supruga i da je zato znala je da će večeras dobiti vrednu nagradu.

– Suprug je na današnji dan pre tri godine imao infarkt. A upravo posle tog infarkta otkriven mu je karcinom od koga je preminuo četiri meseca kasnije i to ćerki na rukama.

-Prošli smo tešak period i kad sam se jutros probudula bila sam mnogo tužna, setila sam se da je moj Zoran na današnji dan imao infarkt. A onda sma sinu rekla: “Ja daan ndobija stan”, na šta je on rekao:

“Mama, šest miliona koverti je u igri. Samo sam mu kazala: “Videćeš”. Jednostavno sam osećala da ću dobiti i to baš zato što sam sanjala mog Zorana – kaže nam Olivera

Olivera Nešić

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– A mami kažem, dok smo gledale izvlačenje, da neću dobiti stan u Beogradu na vodi, jer sam s Novog Beograda, ali hoću onaj u Zemunskim kapijama – priča Olivera, koja živi sa ćerkom od 25 godina, sinom od 20, majkom od 84 i psom:

– Evo, i naš pas se obradovao nagradi pa laje – kroz smeh kaže Olivera i dodaje da da još ne zna ko će živeti u tom stanu, ali da je najvažnije im je tu.

Druga dobitnica stana u Beogradu na vodi u finalnoj večeri prvog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020.” Suzana Rakić iz Novog Sada rasplakala se kada je čula da je baš ona izvučena.

PROČITAJTE JOŠ: PREPORUKA RUSKIH NAUČNIKA: Svi koji prime vakcinu protiv COVID 19 trebalo bi da konzumiraju ovu hranu

– Očekivala sam da ću nešto dobiti zato što verujem me onaj odozgo gleda i da će mi podariti nešto. Ali zaista nisam očekivala glavnu premiju – stan u Beogradu na vodi!

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)