SANDRA AFRIKA UZVRAĆA UDARAC! Evo šta je poručila svima koji je pljuju zbog oblačenja HRVATSKOG DRESA! (FOTO)

reprezentacija

Foto: Instagram/sandraafrika, AP/Tanjug

– Prošle godine sam u toj istoj diskoteci dobila kačket sa šahovnicom i stavila sam ga na glavu – rekla je Sandra Afrika

Nakon što je ogromnu pažnju i hiljade, uglavnom, negativnih komentara, izazvala fotografija Sandre Afrike sa na stupa u Biogradu, na kojem je pevala u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije, oglasila se i pevačica i žestoko uzvratila svim hejterima.

Bez obzira na kritike ostrašćenih fanova, Sandra smatra da se bespotrebno podigla tolika buka, naročito kada se ima u vidu da ona ima i srpske i hrvatske krvi.

[adsenseyu1]

Moja baka je sa Plitvičkih jezera, tako da ja imam i hrvatske krvi. Mi u kući slavimo dva Božića, dva Uskrsa… Ne vidim ništa loše u tome, ne delim ljude po nacionalnosti. Ogrnula bih se svačijom zastavom, jer je sve to moja publika – izjavila je kaže Sandra Afrika za “Informer”.

Pevačica otkriva da je dres sa brojem 10 dobila od Luke Modrića, uoči koncerta u Biogradu.

– Bili smo u istom društvu i on mi je tada dao dres. Ja sam ga u znak zahvalnosti obukla i tako izašla da pevam. Luka je divan momak, ostavio je lep utisak na mene, i nisam videla ništa loše u tome što radim.

[adsenseyu1]

Prošle godine sam u toj istoj diskoteci dobila kačket sa šahovnicom i stavila sam ga na glavu. Ne podnosim diskriminacije bilo koje vrste, pa ni ovu – zaključila je Sandra Afrika.

Foto: Tanjug/AP

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)