RODITELJI UBIJENE KRISTINE KAPLANOVIĆ NA PUMPI PROGOVORILI: O ubici svoje ćerke rekli su samo jednu rečenicu koja “udara” direktno u srce (INFO)

ubistvo

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Facebook/Kristina Kaplanović

Nakon hapšenja Miloša Srebrića (35), koji se sumnjiči da je 25. maja na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu hicem iz pištolja usmrtio radnicu Kristinu Kaplanović (20), u Višem tužilaštvu u Beogradu saslušani su i njeni roditelji.

Nesrećna devojka pogođenja je u glavu pre nešto više od tri meseca, a iako je po zakonu osumnjičeni Srebrić imao pravo da prisustvuje saslušanju, odbio je da se pojavi.

[adsenseyu5]

Za razliku od njega, otac ubijene Kristine, Stanislav Kaplanović iz Nove Varoši, pojavio se na saslušanju, ali nije želeo da govori o detaljima.

– Bili smo u tužilaštvu na saslušanju. Srebrić nije bio tu, a i bolje mu je da se ne pojavljuje. Ne želim ni da vidim čoveka koji je ubio moju Kristinu – rekao je Kaplanović. Na pitanje da li ga je neko od Srebrićeve porodice zvao nakoh hapšenja da mu izjavi saučešće, kaže da mu se niko nije javljao.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 10. do 17. septembra 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

– Niko me nije zvao, a i šta će ljudi… – rekao je ožalošćeni čovek.

Nakon što su saslušani roditelji žrtve, u tužilaštvu su saslušana još tri svedoka koja su te kobne noći radili na pumpi. Kako nezvanično saznajemo, oni su napadača prepoznali po fizičkom izgledu.

– Jedan ga je prepoznao po zaliscima na kosi i građi. Objasnili su šta se tačno dešavalo neposredno pre nego što je devojka ranjena. Prema njihovom iskazu, oni su u trenutku kad se napadač pojavio bili na pauzi ispred prodajnog objekta.

[adsenseyu1]

Kako su naveli, napadač je prišao i povikao da mu daju pare, nije ni ušao u objekat. Sve vreme je držao uperen pištolj, koji je opalio u trenutku kad je rukom, u kojoj je držao pištolj, gurnuo jednog radnika – rekao je dobro obavešten izvor. Inače, pre oštećenih i svedoka, na saslušanju kod tužioca bio je osumnjičeni Srebrić, koji se branio ćutanjem.

OVA MUSLIMANKA JE POSLALA SNAŽNU PORUKU DEVOJČICAMA U SRBIJI: Da li se slažete sa onim što je napisala? (VIDEO)

Podsetimo, Kristina Kaplanović došla je iz Nove Varoši u Beograd da studira, a posao na pumpi je našla da bi mogla da plaća školovanje. Kobne večeri bila je u grupi radnika na pauzi ispred pumpe. Nažalost, osumnjičeni Srebrić je sve vreme držao uperen pištolj sa metkom u cevi, a kad je došlo do opaljenja, metak je Kristinu pogodio direktno u potiljak. Ona je teško povređena prebačena u Urgentini centar, ali je nakon nekoliko dana preminula.

TUGA: Zvezda serije “Žene sa Dedinja” umrla u 45. godini života (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]