ROĐEN SAM DA BUDEM MANGUP, DOĆI ĆETE MI NA SAHRANU! Sin folk pevačice zaprepastio sve svojom izjavom! (FOTO)

sijan

Foto: instagram

– Ja sam legenda. Najviše volim da čitam komentare degenerika ispod tekstova o meni – kaže Mirko Šijan

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan nekoliko puta je zaprepastio javnost kada je objavio snimke poput onog kada skače sa mosta ili kada mu drug iz puške puca u flašu koja stoji na Mirkovoj glavi… Međutim, Šijan ne mari za kritike i za sebe kaže da je legenda i da ga baš briga šta degenerici misle o njemu.  

– To mi je najbolji drugar. Dao bih mu i iz zolje da mi puca u glavu, a ne iz puške – rekao je Mirko za “Informer” i lakonski objasnio šta bi se dogodilo da je njegov prijatelj promašio.

– Pa mogao je da mi probuši glavu, ta puška je baš jaka, ali ja njemu verujem. Dao bih mu da me gazi kolima, ako hoće!

[adsenseyu1]

Uz konstataciju da često objavljuje snimke na kojima je snimljen kako kolima prebrzo vozi, usledilo je pitanje šta će se dogoditi kada ga sreća jednom ne bude poslužila, na koje je Šijan ovako odgovorio:

E, onda ćete mi doći na sahranu. Taman ćete imati o čemu da pišete, puniću naslovne strane!

 

Sin Goce Božinovske je dodao da ne izaziva sudbinu kao i da nikako ne bi voleo da umre i da on ne može da umre… Potom je Mirko otkrio da li se loži na to da bude mangup ili kriminalac…

– Takav se ili rodiš ili ne. Ako se ne rodiš, onda se pokriješ ušima i ćutiš. Ja sam legenda. Najviše volim da čitam komentare degenerika ispod tekstova o meni.

[adsenseyu1]

Oni onako bedni, sede, jedu smoki i o meni loše pričaju, da sam slepac i svašta nešto, a meni puno srce kad to čitam – poručio je Šijan i napomenuo da ga baš briga da li ljudi imaju lepo mišljenje o njemu.

Foto: Facebook/mirkosijan

– A šta meni znači šta misli tamo neki degenerik ćoravi, što sedi za kompjuterom i nema svoj život, devojku, kera, nema ništa – zaključio je Mirko Šijan.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)