RODBINA ŠKARTIRALA INTERNET ZVEZDU: Marija Maksima izgubila kuću zbog Vučića! (VIDEO)

maxima
Zbog ovoga što je uradila, nema više testamenta! Kuću sam im ostavila da me njih dvoje gledaju za života. Sinovcu Goranu sve ostavljam, a njoj ništa, kaže Vida Mićić, tetka njenog muža Gorana

BEOGRAD – Marija Mićić ostaje bez nasledstva zbog pesme „Vučić Aleksandar“, koja ju je preko noći proslavila!

[adsenseyu5]

Ekipa Kurira posetila je Kumodraž, gde trenutno najpopularnija plavuša u Srbiji živi, ali kako niko nije bio na adresi, pokucali smo na vrata Vide Mićić, tetke njenog muža Gorana, koja nam je rekla da je njen sinovac Mariju i decu sklonio dok se bruka ne slegne, a da će je i ona izopštiti iz testamenta.

Teča bio u bolnici

– Zbog ovoga što je uradila, nema više testamenta! Kuću sam im ostavila da me njih dvoje gledaju za života. Sinovcu Goranu sve ostavljam, a njoj ništa! Neka ide da traži od oca.

Ona je to uradila bez saglasnosti muža i on se naljutio. Jeste mu rodila troje divne dece, ali ko je naveo da tako nešto objavi, neće da kaže. Znam da je to uradila na nagovor njene sestre, koja je članica Srpske napredne stranke. Ona je zbog našeg kapitala navela da snimi to, da se osveti. Zbog ljubomore – ogorčeno kaže Vida i nastavlja:
– Umalo sam se šlogirala kada sam to saznala. Pa ona je pevala dok je meni muž ležao u bolnici, a taj video još i postavila kada smo mu davali četrdeset dana.

[adsenseyu4]

Znam da moja snajka voli Vučića i ne verujem da ga je uvredila, ali tu sramotu nije smela da nam uradi i da nas obruka. To nije smela da uradi, ona je morala da ima saglasnost Vučićevog čoveka. Šta će ona, ne zna ni da priča, a kreči dok peva – revoltirano priča Mićićka.

Ona kaže da njen sinovac Goran ženu krije kod brata.

Metnula usne

– Možda ju je odveo kod brata. Neće on ni za živu glavu pred novinare, to mi je danas rekao kada smo se čuli telefonom. Metnula je usne i tetovirala se, muž joj daje pare, a ona se samo vozika. Goran joj je zapretio da ne priča više ništa – završava Vida.

(Kurir)

2 Comments on "RODBINA ŠKARTIRALA INTERNET ZVEZDU: Marija Maksima izgubila kuću zbog Vučića! (VIDEO)"

 1. Đorđe | 5. May 2015. at 14:54 |

  Sve je u skladu!
  Kakav subjekt obažavanja takva i obožavateljka!
  Još da je Pink pozove i proglasi je svojom zvezdom.
  A Ceca nahvali njen talenat!!
  Kad glupi progovore pametan zaćuti
  Oprosti im Bože! Ne znaju šta rade!

 2. Bosiljka Míra Borojevic | 5. May 2015. at 15:17 |

  Tetka je krajnje pokvarena!

Comments are closed.