RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Ovo je supruga ŽELJKA SAMARDŽIĆA, sa kojim je 40 godina u braku (FOTO)

pevač

Foto: Printscreen/instagram

Pevač Željko Samardžić skoro četiri decenije u skladnom je braku sa suprugom Majom, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Samardžić svoj privatni život nije krio, ali nije ni stavljao u prvi plan.U intervjuima je rado govorio o supruzi, sa kojom je dobio tri ćerke Sanju, Danijelu i Minju, te unučićima Luki, Aleksi i Nini.

Iako u svojim pesmama često govori o starijim muškarcima na koje “padaju” mlade devojke, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj ženi.

U jednom intervjuu ispričao je da je to bila ljubav na prvi pogled. Moja Maja mi je bila suđena, a to sam znao i kada sam je prvi put ugledao.

Naime, upoznali smo se na jednoj od igranki u sali srednje ekonomske škole u Mostaru, gde sam nastupao sa svojom grupom Februarski behari. Video sam je sa bine i na prvi pogled mi se dopala.

pevač

Foto: Printscreen/Instagram/zeljko_samardzic

Međutim, drugovi su mi govorili da je odličan đak, kako je niko nikada nije video sa momkom, da je jednom rečju neosvojiva, i da nemam nikakvih šansi kod nje.Ali jednostavno sam morao da se upoznam sa njom. Prišao sam joj samouvereno i rekao: “Ti ćeš biti moja žena.

” Zbunjeno me je pogledala i kroz osmeh samo izgovorila: “Ja sam Maja.” Tako je sve počelo – rekao je Željko u jednom intervjuu i dodao:

DANAS JE KRSTOVDAN: Ako želite zdravlje i uspeh, jednu stvar obavezno MORATE da uradite

– Kasnije sam pevao na maturskoj večeri njene generacije, a u stvari to veče sam pevao samo njoj. To je bila naša noć u crvenom satenu. Ona u crvenoj haljini, a ja u odelu iste boje.

Tada smo odlučili da ceo život delimo dobro i zlo i još čuvamo fotografiju sa te večeri. I, eto, zajedno smo više od trideset godina.Maja je najveći kvalitet u mom životu, ona koja je sve ove godine umela da istrpi i proslavi sve ružno i lepo što nam je ovih decenija život donosio.

           

(Dnevne.rs/ Izvor:Blic.rs)