RAZVODE SE ISIDORA BJELICA I NEBOJŠA PAJKIĆ: Spisateljica iznela u javnost RAZLOG rastanka

pisac

Foto: instagram

Spisateljica Isidora Bjelica i reditelj Nebojša Pajkić, razvode se nakon skoro dve decenije zajedničkog života.

Par koji je važio za najstabilniji na javnoj sceni, za sada je ostao nedostupan za komentar, ali je spisateljic u nedavnom intervjuu, koji je dala za “Alo!”, govorila o razvodu.

– Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to – rekla je Isidora nedavno u intervjuu za “Alo!” u kojem je govorila kroz kakve sve poteškoće prolazi tokom svoje borbe sa opakom bolešću.

 

[adsenseyu4]

 Osim toga, Isidora je govorila i o tome kako je njena bolest uticala na porodicu.

– Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepusteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život moze biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator… Instant zivot, instant ljubav instant smrt….Strašno je šta rak uradi svakoj porodici….sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi…Dobar deo moje patnje proizlazio je iz mog romanticnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga…Gledacu da se negde sklonim da ne smetam nikome…

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]