RAZNEŽIO SE: BOGOLJUB KARIĆ otkrio kakav BRAČNI UGOVOR ima sa svojom ženom Milankom (FOTO)

milanka

Foto: privatna arhiva

Bogoljub Karić je nedavno oženio svog sina, a posle toga organizovao grupno crkveno venčanje za sve članove porodice Karić.

I na jednom i na drugom slavlju se okupilo mnogo zvanica i svi su uživali u prelepom prizoru.

Bogoljub, koji mnogo vodi računa o porodičnim vrednostima rešio je da se na društvenim mrežema obrati svima sledećim rečima:  Dragi moji, nije ovo ni dim ni magla oko moje Mare i mene, dok plešemo na svadbi našeg voljenog sina Nebojše!

Ne, ja sam u tim trenucima bio u oblacima jer imati ovakvu porodicu, ovakve tri ćerke i sina, imati ovakvu lepu, vernu ženu i najodanijeg prijatelja u životu – to je rajska sreća!

A sve je tu, između Mare i mene, vrlo prosto! Mi imamo vrlo kratak i jasan bračni ugovor… Sastoji se od samo jedne reči… Ta reč je LJUBAV! I ne sumnjamo da će i našu decu ta magična reč vezati sa svojim izabranicima do kraja života!

 

BEZ IKAKVE POMPE I SAMOREKLAMIRANJA: Anonimni dobročinitelj uplatio više od 70.000 evra! Dušan tokom večeri putuje na lečenje u Španiju

Jer, šta poneseš iz porodice – to ti je za ceo život! Zato, dragi moji, čuvajte i pazite svoje najbliže, imajte poverenja i strpljenja jedno za drugo, VOLITE SE i sreća neće izostati! Vaši Mara i Bogoljub sa porodicom Karić!

(Dnevne.rs /Izvor: Lj.T. Blic)