RAZBESNELA SRBIJU: Žena iz Lebana KRVNIČKI TUČE psa štapom i nogama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

batine

Foto: Printscreen/instagram

Snimak koji je pogledan preko 25 hiljada puta izazavao je bes i ljutnju svih ljubitelja životinja. Ono što je najvažnije je da je kuca sada dobro, što su potvrdili iz Pokreta „Levijatan“ koji je i objavio snimak.

– V.Ž, Lebane, odmah podnosimo krivičnu prijavu, sve podatke imamo. Uzećemo ti dušu i novac na sudu i sve što si ikada stekla. Radićemo na tome i da robijaš – napisali su u opisu ovog video-snimka.

Na snimku se vidi kako V.Ž. krvnički tuče i prutom šiba bespomoćnu životinju, a potom je i šutira nogom.

– Pas je dobro fizički, ali je mnogo traumatizovan i nepoverljiv, što je razumljivo svakome ko je pogledao snimak. Ono što je najvažnije, kuca je spasena i zbrinuta. U toku dana očekujemo da će biti u Beogradu i potrudićemo se da joj pružimo svu neophodnu negu kao našem štićeniku – kažu za Jugmediju u “Levijatanu”.

– Identitet monstruma koji se onako ponaša prema psu nam je poznat, ali nismo u mogućnosti da Vam ga otkrijemo dok traje istraga. Mi ćemo pokrenuti krivični postupak i koristićemo sve pravne resurse koji su nam na raspolaganju dok gore pomenuta osoba ne bude sankcionisana kako je već naloženo zakonom.

DANILO IKODINOVIĆ OGORČEN: Cvetkoviću, Hrvati mogu da nam budu drugari, ali nisu braća

-Zbog ovakvih ljudi moramo da se osvestimo u kakvom društvu živimo. Kao i uvek, apelujemo na sve da shvatite da su psi plemenite životinje nad kojima niko nema prava da se iživljava – s ogorčenjem naglašavaju u ovom brižnom udruženju. Ali neće se, dodaju, sve završiti na ovome, prenosi petface.net.

(Dnevne.rs/Dnevno.rs/Izvor: Blic.rs)