RASKID OD DESET MILIONA EVRA: Srpski fudbaler obezbedio devojku i decu (INFO)

raskid

FOTO: GORAN SRDANOV / INSTAGRAM

Najbolji igrač Partizana, Zoran Tošić, poznatiji kao Bambi pre samo nekoliko meseci potpisao je sa svojom devojkom, Jovanom Gajić, predbračni ugovor od 10 miliona evra!

Njih dvoje čekaju drugo dete, ali je fudbaler odlučan da se ne ženi po drugi put, ali isto tako želi da JOvana zna da se on oseća kao da su u braku, i da mu taj papir uopšte nije važan.

– Bambi i Jovana su veoma dugo zajedno. Njihova ljubav počela je nekoliko nedelja nakon što se i zvanično razveo od prve supruge, 2013. godine. Ipak, od samog početka je rekao da se nikada više neće oženiti.

To nije smetalo Jovani dok nije zatrudnela sa prvim detetom i tada je počeo njen pritisak na njega da se venčaju – kaže dobro obavešteni izvor i nastavlja:

– Iako je uspevao da je ubedi da je nikada neće ostaviti i da im papir ništa ne znači, svađe su bile sve češće i nakon jedne od većih prepirki odlučio je da se nađe sa advokatom i osigura budućnost devojke sa kojom godinama živi – kaže izvor lista “Alo”.

ŠIROKO: Čovek koji je na službena putovanja potrošio 160.000 EVRA sada je ženu i ćerku vodio u Italiju o trošku komunalnog preduzeća (FOTO)

Fudbaler je posle razvoda od prve supruge na računu imao milion, a njoj je ostavio čak četiri ipo miliona, kako bi obezbedio i nju i ćerkice iz prvog braka.

Osim cifre od 10 miliona evra, Zoran Tošić Bambi je sadašnjoj devojci kupio stan u Novom Sadu, a jedan od svoji stanova u Beogradu već je prethodno prepisao na njeno ime.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)