RADIŠI TRAJKOVIĆU ĐANIJU OTKAZALE NOGE! Pevač danima prikovan za krevet, od bolova mu suze same idu! Ne jede i ne spava! (INFO)

pevac

Foto: Instagram/
official.djani

Folker Radiša Trajković Đani do pre nekoliko bio je prikovan za krevet za krevet zbog neizdrživih bolova u leđima, bolovi nisu prestajali ni danju ni noću.

Đaniju su navodno prvo počele da otkazuju noge i zamalo nije ostao nepokretan.

Toliko je bio loše da nije mogao da ide na slavlje svog pobratima. U leđa su mu ubrizgavali takozvane blokade koje smanjuju bol, a išao je na elektro-terapiju.

“Đani već izvesno vreme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedelje je bol bila tolika da su mu otkazale noge. Čovek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo, nit je spavao.

HOROR KOD APATINA! Hitna pokupila leš jednoipogodišnjeg dečaka! Majka zvala lekare, policija radi na slučaju! (INFO)

Sve je oko sebe mnogo zabrinuo: pevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koje lekove da pije, koju kremu da maže. Suze su mu same lile”, rekao je pevačev prijatelj koji je dodao da se pevačeva žena Slađa bila veoma zabrinuta.

“Slađa je bdila nad njim, utrljavala mu kreme, masirala ga. Prvi put se stvarno uplašila, posebno kada su mu noge počele da otkazuju. Imao je zabodene igle po leđima”, ispričao je izvor.

“Tačno je da sam imao problema, ali nisam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastup”, rekao je Đani.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Srpski telegraf/B.Z.)