RADI KAO MESAR I VOLI PEVAČICE NARODNE MUZIKE: Evo ko je mladić koji je uhapšen na JELENINOM GROBU! (VIDEO) (FOTO)

hapsenje

Foto: Telegraf

Na društvenoj mreži Nikole Marijokovića, iako se povezuje sa Jelenom Marjanović, nema nijedne fotografije sa njom

Mladić u belom dresu, koji je juče uhapšen na groblju Zbeg u Borči posle 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni Marjanović, a koji se predstavlja kao njen prijatelj, je Nikola Marijoković (31) iz Aleksandrova.

Marijoković, koji je nakon ispitivanja u policiji pušten, ali čije će kretanje inspektori nastaviti da prate, radi kao mesar u jednoj prodavnici u Beogradu. Prethodno je, 2014. godine bio zaposlen u jednom lancu supermarketa.

[adsenseyu5]

Sudeći po njegovom Fejsbuk profilu i informacijama koje su na njemu dostupne, veliki je ljubitelj narodne muzike, a pogotovo pevačica iz tog miljea. Naime, na njegovom profilu, iako se povezuje sa Jelenom Marjanović, nema nijedne fotografije sa njom, ali je zato u avgustu prošle godine “okačio” sliku sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: Facebook/Nikola Marijokovic

Interesantno je i da među označenom muzikom, na profilu Marijokovića, nigde nema Jelene Marjanović, iako je policiji, prema pisanju beogradskih medija, ispričao da je voli, da je njen prijatelj preko svoje pokojne sestre.

[adsenseyu1]

Marijoković je uhapšen juče nešto posle podneva, na izlazu iz kruga groblja Zbeg, odnosno na samom Zrenjaninskom putu. Njegovom hapšenju prethodio je poziv obezbeđenja porodice Marjanović, koje je pozvalo policiju jer ga nijedna porodica ne poznaje.

Foto: Facebook/Nikola Marijokovic

Još za vreme trajanja pomena pevačici, na groblje su došli inspektori u civilu. Sačekali su da se pomen završi, i kada su Jelenina rodbina i prijatelji počeli da se razilaze, počeli su da prate Marijokovića. Jedan od inspektora je išao za njim sve do Zrenjaninskog puta, dok ih je drugi čekao tu u kolima. Na putu ka Zrenjaninskom putu, Marijoković se okrenuo i nešto pitao inspektora koji je to iskoristi da započne konverzaciju sa njim, a kada su stigli do automobila, uveden je u njega.

Foto: Telegraf

 Marijoković, koji je prošao poligrafsko testiranje i pušten kući, nije pružao otpor.

Inače, pre nego što je priveden on je za Telegraf izjavio da je Jelenin blizak prijatelj:

U šoku sam, ja sam Jelenin blizak prijatelj!

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje Nikole Marijokovića:

(Telegraf.rs)