“Rade mi o glavi, ubiće me”: Prijatelj ubijenog Markuša otkrio detalje njihovog poslednjeg razgovora

ubistvo

Foto: Facebook/Marko Markus

Marko Markuš (29), šurak košarkaša Darka Miličića, koji je u petak ubijen u Novom Sadu, predosetio je sopstvenu smrt i dobrom prijatelju se požalio da “brine jer zna da mu rade o glavi”.Kako je otkrio Markušev prijatelj, nekoliko dana pre ubistva pokojni mu se poverio da strahuje za sopstveni život i da će mu uskoro sve ispričati.

– Samo nekoliko dana pre nego što je ubijen, u jednom razgovoru mi je rekao da zna da je u velikoj opasnosti i da mu spremaju ubistvo. Ipak, u istom razgovoru je dodao da ne brinem, jer će on to rešiti. Dogovorili smo se da se vidimo u nedelju i da mi tada kaže o čemu je tačno reč.

Nedelju nije doživeo i tajnu od koga mu je pretila opasnost i ko mu je i zbog čega radio o glavi odneo je u grob – priča prijatelj pokojnog Markuša.

[adsenseyu5]

Nepoznati napadač za kojim policija traga u Markuša je ispalio sedam hitaca iz “škorpiona”.

– Istraga se vodi u nekoliko pravaca. Zbog svog bahatog ponašanja mnogima se zamerio i često je dolazio u sukobe, pa se proverava s kim je u poslednje vreme bio u kontaktu. Ispituje se da li je eventualno ubistvo naručeno zbog nekih neraščišćenih računa odranije – otkriva izvor upućen u istragu.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

Ubijeni Novosađanin, pored toga što je šurak poznatog košarkaša Miličića, u gradu je bio poznat po učestvovanju u mnogobrojnim incidentima.

Prvi put u sukob sa zakonom došao je još kao maloletnik, iako je sin nekadašnjeg funkcionera policije koji je penzionisan pre četiri godine.

– Marko je odnedavno počeo da radi i kao fudbalski menadžer, možda je i u tom poslu nekome zasmetao. U pravu je njegov šurak Darko kada kaže da se Marko promenio, da se posle svih grehova koje je imao u prošlosti promenio, vratio na pravi put i posvetio porodici.

[adsenseyu1]

Izuzetno je bio vezan za sina. I dalje ne možemo da verujemo da ga više nema – priča drugi prijatelj Marka Markuša, koji ga poznaje još iz osnovne škole.

BATA ŽIVOJINOVIĆ REKAO JOSIPU BROZU DA NIJE ZAGORAC, NEGO ŠUMADINAC: Titov odgovor na to bio je JEDNOSTAVAN i u duhu BRATSTVA I JEDINSTVA

Marko Markuš je juče sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

POTPUNA ALKOHOLISANOST: Ovi Požarevljani su šampioni u vožnji pod dejstvom alkohola

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]