PULMOLOG IZ TIRŠOVE ZAVRŠIO KARIJRU? Nestorović podelio fotografiju kojom je objavio kraj (FOTO)

pulmolog

FOTO: YOUTUBE

Pulmolog Branimir Nestorović je polovinom juna napomenuo da uskoro ide u penziju. Fotografiju torte, koju je dobio tim povodom, postavio je danas na Instagram.

– Postoje poslovni prijatelji i prijatelji. Od prijatelja iz firme za penzionerske radne dane – napisao je doktor uz fotografiju torte na kojoj je napisano “Za sladak novi početak”.

– Srećna Vam i dugovečna penzija, predivni čoveče. Veliki pozdrav iz Zrenjanina od Dunje i mame – napisano je na Instagram profilu Branimira Nestorovića.

Kad je sredinom juna pričao o penziji, lekar je rekao da je otvorio ordinaciju, da će voziti motor, svirati gitaru i gajiti kučiće. Dodao je da će držati predavanja i čitati knjige.

torta

Foto: Instagram/branimirnestorovic

Čuveni pulmolog se prošle nedelje pojavio u medijima posle oko mesec i po dana i izazvao je veliku pažnju javnosti. Tom prilikom je izjavio da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje, da su se ljudi izmorili i da je dosadila bogu i narodu.

Naveo je da se “povukao” iz javnosti jer je njegov lični život počeo da trpi.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar. Desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet… – kazao je tad Nestorović u emisiji na TV Prva i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

PROČITAJTE JOŠ: NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE: Ova tri političara imaju najveće poverenje građana Srbije

Za vreme svoje duge karijere, pulmolog Branimir Nestorović izlečio je mnogo dece.

 

(Dnevne.rs/Objektiv.rs/Izvor: Telegraf.rs)