Pucao je u svoju nevenčanu suprugu iz automatske puške: Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

zrtva

Foto: Facebook Wioletica Mladenowic/Miroslav Kostic

Sa teškim telesnim povredama Violeta je prebačena u beogradski Urgentni centar, a Kostić je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati

Miroslav Kostić (23) iz Petrovca na Mlavi pucao je u svoju nevenčanu suprugu Violetu Mladenović (19) iz automatske puške posle svađe.

Sa teškim telesnim povredama Violeta je prebačena u beogradskiUrgentni centar, a Kostić je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

– Ona je u životnoj opasnosti i smeštena je na Odeljenju intenzivne nege – rekla je za Blic Aleksandra Berić, potparol Urgentnog centra.

Komšije koje žive u blizini Kostićeve kuće gde se incident i dogodio nisu bile raspoložene da pričaju o njemu, tek samo po neki komentar.

[adsenseyu5]

– Pije i kreće se u lošem društvu. Krade. Meni je ukrao silnu gvožđuriju i rakiju iz bureta na salašu. Skoro je došao iz zatvora i ne želim da bilo šta pričam o njemu, jer je to pokvaren čovek koji može da dođe i zapali mi kuću – rekao je jedan stariji komšija.

Miroslav je radio u preduzeću “Baron”, a njegov šef i vlasnik Dragan Mihailović rekao je da kad se napije totalno je drugi čovek.

Foto: Facebook/Miroslav Kostic

U poslednje vreme se često opijao. Kada se napije, to je drugi čovek i promeni se za 180 stepeni. Kada je trezan, dobar je radnik. Ima divnu ženicu, iz Kučeva je. Nema oca a nedavno joj je umrla i majka. U braku su manje od tri meseca – rekao je Mihailović.

[adsenseyu1]

(Blic)