Prve fotografije nakon hapšenja Davora Dragičevića: Policija privela i Davidovu majku, drama na Trgu Krajina (FOTO)

banja-luka

Foto: tviter

Policija je u centru Banjaluke trakom obeležila i srce posvećeno Davidu

Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida Dragičevića, uhapšen je jutros u Banjaluci. To je na Fejsbuku objavila Snežana Radanović, majka mladića.

Kako prenose bosanski mediji, ubrzo nakon Davorovog hapšenja, uhapšena je i Suzana. 

Uhapšeno je još nekoliko članova okupljenih oko grupe “Pravda za Davida”. Na trgu se već okupilo nekoliko desetina građana.

Na Fejsbuk grupi “Pravda za Davida” objavljen je i video na kojem se vidi kako policija obeležava trakom automobil na kojem je slika preminulog mladića na Trgu Krajina u Banjaluci.

Oduševio vas je u “Korenima”, a OVA GLUMICA je njegova supruga sa kojom ima ćerku Petru (FOTO)

Pored automobila stoji i njegova majka Snežana, koja policajcima govori da prave grešku.

– Ovo tvoje dete gleda sada, imaš li ti obraza, šta vam je kriv auto? – govori između ostalog neutešna majka.Ona im govori kako mogu da uhapse i nju, ili da idu da “hapse ubicu njenog sina”.

Dok policajci postavljaju traku oko automobila, Snežana je skida a u tome joj pomažu i neki od okupljenih građana. Na snimku se zatim čuje kako će policija navodno pretresti i kuću pokojnog mladića, dok Snežana govori da su joj tamo deca.

Policija je zatim trakom ogradila i srce na trgu u Banjaluci, na kojem su njegovi prijatelji, rodbina i drugovi palili sveće.

Na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banjaluka, prenosi Srpska info. Nakon toga na grupi se našao post da je “policija došla i po Sofiju”, Davidovu sestru.

Sponatno okupljanje građana na Trgu počelo je nakon hapšenja Davidovog oca, kojeg su, kako su naveli iz banjalučke policije, uhapsili zbog ugrožavanja sigurnosti.

Dragičević je priveden jer se navodno nije odazivao na pozive na saslušanje, potvrdio je za N1 advokat Davora Dragičevića, Ifet Feraget.

Okačio je sliku koja provocira sve koji žive u inostranstvu i izazvao lavinu komentara na internetu: Očigledno je pogodio tačno u živac (FOTO)

Da podsetimo, David Dragičević nestao je 18. marta, a njegovo telo pronađeno je šest dana kasnije na ušću reke Crkvene u Vrbas.

Nadležno tužilaštvo ovaj slučaj okarakterisalo je kao ubisto, ali počinioci nisu otkriveni.

nestao

David je nestao 18. marta Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Članovi grupe “Pravda za Davida” okupljaju se od marta na trgu tražeći istinu o ubistvu Davida Dragičevića.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)