PROSLAVLJENA RUKOMETAŠICA ŽALILA SE IVICI DAČIĆU: Imam penziju od 1.500 evra, ali ogroman dug prema banci!

pevačica

Foto: printscreen/TV prva

Proslavljena rukometašica Ceca Kitić poslednjih nedelja prolazi kroz pakao jer banka kojoj duguje 66.000 evra preti da će je izbaciti na ulicu!

Ceca se nadala da će uspeti da isplati dug, ali ni penzija od 1.500 evra ne pomaže!

– Poslala sam poruku Ivici Dačiću kada sam zapala u probleme oko stana. Nisam mu tražila novac već ako može da mi nekako obezbedi više vremena. Nikada mi nije odgovorio. Ne ljutim se na njega, razumem da on ima veće zadatke u ovoj državi, ali svakom je svoja muka najveća. Ostanem li bez stana, možda ću se opet vratiti kod svojih u Tuzlu – rekla je Svetlana Ceca Kitić za Kurir.

Carinicima rekao da nema šta da prijavi u automobilu, a kad su ga „provalili“, dao je neverovatno objašnjenje (FOTO)

– Ako banka proda moj stan za 59.000, to neće pokriti dug, već bi ja trebalo da dam još sedam hiljada, a neću imati ni stan.

Ceca Kitić kaže da bi prodala sve pehare i medalje samo da se izvuče.

– Ne tražim ja da mi iko išta oprosti i otpiše. Tražim samo malo vremena, malo više od ovog roka koji su mi dali da nađem toliki novac jer nisam mađioničar. To je prvi kredit koji sam u životu podigla, a onaj gotovinski koji sam podigla za sina u celosti sam vratila. Banka ne pristaje da mi uveća rate i da tako kroz neko vreme pokrijem dug, sad sam na crnoj listi, ne mogu podići kredit da otplatim ovaj dug, prodam stan i kupim manji pa se tako rešim svih muka.

Carinicima rekao da nema šta da prijavi u automobilu, a kad su ga „provalili“, dao je neverovatno objašnjenje (FOTO)

-Da me skinu s te liste, ja bih mogla podneti drugi kredit jer moja su mesečna primanja 1.500 evra, koliko dobijam nacionalnu penziju kao zaslužna sportistkinja. Od tog sam novca plaćala dva kredita, svoj i sinovljev, školovala najmlađu ćerku i pomagala roditelje u Tuzli koji žive od očeve penzije koja je 200 evra. Znam da sam sama kriva što sam u ovoj situaciji iz koje ne vidim izlaz.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)