Proslavila se ulogom u filmu Ljubiše Samardžića: Evo kako danas izgleda Nataša iz istoimenog filma (VIDEO) (FOTO)

glumica

Tijana Kondić koja se sa 17 godina proslavila 2001 godine glavnom ulogom u filmu “Nataša” Ljubiše Samardžića, u međuvremenu je potpuno nestala sa scene.

Tijana, koja je u maju napunila 30 godina kaže da se kod nas uloge dobijaju uz pomoć jake veze i političkih veza, kao i da je to razlog zbog kojeg nije napravila ozbiljniju filmsku karijeru.

[adsenseyu4]

” Pokušavam da se bavim umetnošću. Volela bih da imam normalan posao i da živim u sredini u koj se angažmani ne dobijaju pomoću političke pozadine ili nepotizma, već kvalitetom. Brojni kastinzi su namešteni i ako nemate vezu, onda ne možete dobiti ulogu – priča Kondićeva za Informer i dodaje da je probala da se zaposli i na televizijama, ali bez uspeha.

“Za kastinge sam uglavnom čula ako nekog reditelja slučajno sretnem, ali nikada nisam prošla nijedan kasting za veći film. Konkurisala sam i za nova lica RTS, ali je i taj kasting namešten, pa nisam prošla.

[adsenseyu4]

Probala sam da se zaposlim i na B92. Srela sam na kastingu jednu staru saradnicu, oduševila se kada me je videla, ali kao i uvek, trebala mi je jaka veza.

Nikada mi nije bilo jasno zašto se održavaju kastinzi kada reditelji već unapred znaju ko će im glumiti u filmu – zaključila je Tijana Kondić.

(Blic)