PROLAZE KROZ TEŠKE TRENUTKE: Porodica Šaulić obratila se javnosti sedmog dana nakon Šabanove smrti

pevač

Foto: printscreen/instagram

Porodica Šabana Šaulića se danas, tačno sedam dana nakon smrti legendarnog pevača, javnosti obratila saopštenjem u kome su izrazili zahvalnost svima koji saosećaju sa njima u najtežim životnim trenucima.

Šaban Šaulić izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara u Nemačkoj, a sahranjen je u petak, 22. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

– Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

OBRT – JA SAM VOZIO ŠABANA Posle menadžera javio se SVEDOK koji zna šta se desilo PRE TEŠKE NESREĆE

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku. Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa decom – stoji u saopštenju porodice Šaulić.

Prevareni putnici krenuli su noćas iz Češke za Srbiju: Vraćaju se istim autobusom, ali jedna poseta ih je naročito dirnula (FOTO)

Gordana, Sanela, Ilda i Mihajlo Šaulić, kao i još nekoliko članova porodice, juče su, dan nakon sahrane, posetili večnu kuću Šabana Šaulića i na groblju upalili sveće.

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)