Progovorio dečak (16) koji će postati OTAC i ponovo zapanjio SRBIJU!

imena

Foto:Dnevne.rs/pixabay

– Ja je volim i ona mene. Naša je ljubav prava, bez obzira na godine, Nadam se da će mi je vratiti da zajedno podižemo naše dete i da se venčamo kada za to dođe vreme. I naše porodice su se sprijateljile – ovako priča D.Dž. (16) iz Knjaževca koji je navodno napravio dete dvanaestogodišnjoj N.H. i šokirao Srbiju.

Devojčica koja je u četvrtom mesecu trudnoće, u međuvremenu je smeštena u hraniteljsku porodicu.

– Nisma je video ni čuo skoro 20 dana. Niko ne zna gde je. Ni njeni roditelji ne znaju, nisu im kazali jer smo mi sa njima u kontaktu. Ona bi pobegla kod mene, verovatno nema para za put, ali ma gde da je, znam da će doći, naša ljubav je prava, bez obzira na to što smo deca. Kada su je odvojili ona je plakala i govorila da će se ubiti ako nas rastave. I ja ne mogu bez nje – priča dečak, koji je posle saslušanja u tužilaštvu pušten kući.

Tri puta ih razdvajali

Sve je počelo početkom ove godine. Kako se sumnja, devojčica mu je preko Fejsbuka poslala zahtev za prijateljstvo i on je prihvatio. Dopisivali su se nekoliko meseci i on je u aprilu otišao kod nje u selo kod Paraćina.

TRAMPOVA PONUDA SRBIMA I ALBANCIMA: Podela Kosova, stvaranje VELIKE SRBIJE I VELIKE ALBANIJE?!

– Tada sam je prvi put video uživo i još više smo se zavoleli. Odmah sam otišao kod nje i upoznao sam se sa njenim roditeljima i dogovorili smo se da je vodim kod sebe. Živeli smo divno, imali smo sobu, moji roditelji su je zavoleli kao svoju ćerku. Nakon mesec-dva došli su i njeni roditelji, bili su zadovoljni i od tada smo u kontaktu – kaže dečak.

I sve bi ostalo kako jeste, da se dečak prilikom jednog razgovora u Centru za socijalni rad nije izleteo kako se oženio.

– Došli su i odveli je u hraniteljsku porodicu u obližnje selo, ali je ona nakon 5-6 dana pobegla kod mene. Živeli smo neko vreme lepo i ona je u tom periodu zatrudnela. Opet su došli iz Centra i odveli je u drugu porodicu u Kraljevo i odatle je otišla. Treći put su je odveli u Trstenik, a moja ljubav je i odatle pobegla. Po četvrti put su je sada odveli u neko mesto . Svaki čas gledam u vrata, doći će ona, znam – kaže dečak kom preti odlazak u popravni dom zbog krivičnog dela obljube maloletnice.

Majka i otac dečaka potvrdili su da devojčicu mnogo vole.

– Šta se mešaju kada se deca slažu. Ovde imaju odlične uslove. Muž i sin rade sa drvima, imamo socijalnu pomoć, ako može, da je usvojimo, da ja budem njen hranitelj i hranitelj našeg unučeta – kaže majka.

“SRBI, NE NASEDAJTE NA AMERIČKE PROVOKACIJE!” Rusi otkrili ŠTA TRAMP ZAISTA TRAŽI od VUČIĆA!

Otac se slaže, klima glavom i kaže:

– Kako god bilo, nama će se ona vratiti. Deca se vole, šta to kome ima da smeta.

Već brinu za bebu

Otac i majka dečaka uglas kažu:

– Borićemo se na sve načine da beba ostane kod nas. Snajka je krupna, razvijena iako ima 12 godina. Sad u januaru će napuniti 13.

NAPUŠTA PRVU TELEVIZIJU POSLE 8 GODINA: Ovo će biti poslednji gost Ivana Ivanovića!

Njihov komšija, koji je prisustvovao razgovoru, kaže:

– Šta se digla tolika dževa, pa deca se vole…

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)