PRODALA DEDOVINU ENGLEZIMA?! Dobila vilu u procesu restitucije krajem 2013, sada zaradila milione

vila

FOTO: YOUTUBE RTV

Princeza Jelisaveta Karađorđević prodala je vilu “Crnogorka” u Užičkoj na Dedinju za navodno 4miliona evra, otkriva Espreso.rs!

Novi vlasnik, prema podacima katastra, jeste “Princes park d.o.o.” iz Zemuna.

Pravni zastupnik ove firme Slobodan Petrović, bivši direktor “Imleka”, kaže da je kupac vile i placa zapravo jedan engleski investicioni fond.

On otkriva da će “Crnogorka” biti srušena, a da će na otkupljenom zemljištu biti izgrađeno više manjih vila.

HRVATI TRAŽE DA SE VUČIĆU ZABRANI ULAZAK U HRVATSKU: Nećete verovati koji su rezultati glasanja na internetu

“Cena vile i ukupno 1,4 hektara zemljišta bila je mnogo viša, a kupac je engleski investicioni fond”, potvrdio je Petrović.

Kad smo pokušali da dobijemo komentar direktno od princeze Jelisavete, na njen broj javio nam se njen intimus, gospodin Babić, koji nam je vrlo neljubazno poručio:

“To nije vaša stvar. To je naša porodična odluka i ona se vas ne tiče”, bilo je sve što nam je rekao gospodin Babić pre nego što je spustio slušalicu.

Princeza Jelisaveta do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive i poruke upućene od strane naše redakcije.

Advokat princeze Jelisavete Dušanka Subotić Homen za jedan beogradski medij rekao je “da je Karađorđevićeva na putu, kao i da je njena želja da se razlozi prodaje ne otkrivaju”.

AMERIČKA ISPRUŽENA RUKA: Šta Tramp očekuje od Srbije i čega se Albanci pribojavaju

Podsetimo, vilu u Užičkoj 1, u zoni rezidencijalnih objekata na Dedinju, princeza Jelisaveta i njen rođeni brat Aleksandar dobili su u procesu restitucije krajem 2013, a do početka jula 2014. u njoj je bila Ambasada Crne Gore. Koliko je koštala ostaje tajna, ali je u oglasu agencije navedena početna cena od 3.990.000 evra.

Princeza Jelisaveta koja je upravljala vilom od njenog povratka u ruke Karađorđevića često ju je iznajmljivala za razne manifestacije i žurke privatnim licima.

ZVANIČAN ODGOVOR CRNE GORE: Zašto je njihov vojni izaslanik proslavljao akciju “Oluja”

Kako Espreso.rs saznaje, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević nije bio uključen u prodaju vile i sam je iznenađen ovakvim postupkom princeze Jelisavete.

(Dnevne.rs/Izvor: Darko Zlojutro, Espreso.rs)