PROCURELI DETALJI VEŠTAČENJA: Nakon ubistva ovo se dešavalo sa telom Jelene Marjanović (INFO)

zrtva

Foto: fejsbuk

Telo Jelene Marjanović koje je 3. aprila 2016. godine nađeno u kanalu na nasipu Crvenka u Borči u vodi je bilo oko 15 sati što je bilo sasvim dovoljno da voda izbriše tragove zločina.

Prema rečima izvora, u nalazu veštaka koji je dostavljen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, stoji da je Jelenino telo bilo u vodi i to najduže 15 sati.

– Upravo je to što je Jelnino telo tako dugo bilo u kanalu doprinelo tome da bude praktično nemoguće utvrditi tačno vreme smrti. Smrt se utvrđuje na osnovu pokazatelja na telu i organima. Zbog toga što je leš bio dugo u vodi, na osnovu temperature jetre se nije moglo precizno utvrditi kada je smrt nastupila.

-Zbog toga se vreme smrti u ovom slučaju određivalo dužinom boravka tela u vodi, a na osnovu tzv. kože pralje. Telo počen da trpi promene, te počnu da bubre natkožice na šakama, pa može da se svlači – objašnjava sagovornik.

UDOVICA TOME ZDRAVKOVIĆA OTKRILA PEVAČEVU POSLEDNJU ŽELJU: Ležao je na samrtnoj postelji i zamolio me… (FOTO)

On naglašava zbog čega je to što je telo dugo bilo u vodi otežalo istragu.

– Nakon svih ovih meseci istrage došlo se do toga da je ubica najverovatnije znao kako da prikrije tragove zločina i baš zbog toga je odlučio da mrtvu Jelenu baci u kanal sa vodom. Jelenin leš je ceo bio potopljen u prljavom kanalu, punom žabokrečine. To je i razlog zbog kojeg policijski psi nisu mogli da nanjuše telo. Molekuli mirisa se na površini vode zadržavaju oko sat vremena. Strujanjem vazduha molekuli se raspršuju i nestaju, a u vodi nestaju i drugi tragovi – kaže izvor.

REDOVNI TRETMAN: Do sada neobjavljeni snimak kupanja MRTVOG LENJINA (VIDEO)

Sagovornik ističe da je očigledno da je ubica smišljeno odabrao mesto gde će baciti telo i tim potezom je zbunio istražitelje i naveo ih na trag da je ona ubijena upravo na mestu na kojem je nađena.

(Dnevne.rs/Pink.rs/Izvor: Alo)

2 Comments on "PROCURELI DETALJI VEŠTAČENJA: Nakon ubistva ovo se dešavalo sa telom Jelene Marjanović (INFO)"

  1. Много пишете и коментаришете, нагађате и процењујете, међутим полиција и тужилаштво зна све, очекује се пресуда злочинцу…

  2. Nema nista od presude prijatelju gde ti zivis hahaha cuj njega “ocekuje se presuda ” ccc moraju prvo da nadju kome da prikace to ubistvo posto je pravi ubica politicki mnogo jaak,jadan onaj kome prikace to jer taj koga budu naveli u javnosti da je kriv sigurno je nevin 1000% !!

Comments are closed.