PRIZNAO BRUTALAN ZLOČIN: Kamiondžija bejzbol palicom pretukao do smti partnera bivše žene zbog LJUBOMORE

bivši

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Nemanja Carević (36), koji je u subotu uhapšen zbog ubistva partnera svoje bivše supruge na Miljakovcu, policiji je praktično priznao brutalan zločin, a kao motiv naveo je ljubomoru, saznaje “Blic”.

Carević je, kako se sumnja, u noći između petka i subote, oko dva sata ujutru, upao u stan bivše supruge M.T., sa kojom ima maloletnu ćerkicu. Tamo je zatekao njenog novog partnera Miliju Medića (32), kojeg je nasmrt pretukao najverovatnije bejzbol palicom koju je poneo sa sobom. Nakon toga, zapretio je supruzi da ni slučajno ne obaveštava policiju o ovom zločinu, jer će ubiti i nju i ćerku. Nakon toga je pobegao sa mesta zločina.

Carevićevo skrivanje, međutim, nije trajalo dugo. Nešto više od 24 sata nakon ubistva sam se predao policiji, nakon čega je uhapšen. Na prvom saslušanju u policijskoj stanici načelno je priznao ubistvo Medića, a kao motiv za brutalni zločin naveo je ljubomoru.

– Carević je kamiondžija koji je zbog posla često odsustvovao od kuće. Iako je na početku njegova vanbračna zajednica sa M.T. izgledala stabilno, vremenom je sve više počeo da izražava ljubomoru i sumnja u navodno neverstvo svoje supruge. Ta ljubomora eskalirala je u nasilje – ženu je počeo da uznemirava, preti joj i na kraju bukvalno je proganja. Sve to bio je uzrok njihovog raskida – kaže za “Blic” izvor upoznat sa slučajem.

OTKRIVEN IDENTITET DOBITNIKA SEDMICE IZ ODŽAKA? Ne trebaju mu pare, jer njima ne može da vrati oca

Do pomenutog raskida došlo je relativno nedavno, pre ne više od nekoliko meseci. Nakon toga je, međutim, za M.T. nastao pravi pakao, jer su se pretnje koje joj je tada već bivši muž upućivao pojačale. Mlada majka je zbog svega toga odlučila da se obrati policiji i bivšeg muža prijavi za nasilje u porodici.

Postupajući po tim pretnjama, tužilaštvo je pokrenulo postupak u okviru kojeg je Drugi osnovni sud doneo odluku o zabrani prilaska za Carevića. Ta odluka je, kako saznajemo, bila donesena nedavno – početkom ovog meseca. Ipak, uprkos zabrani, Carević je nastavio da uznemirava bivšu ženu, što je na kraju dovelo do tragedije.

Carević će danas biti priveden u Više tužilaštvo u Beogradu, gde će biti ispitan o okolnostima ubistva. On, naravno, u tužilaštvu može i da povuče priznanje ubistva, ali svakako se očekuje da će protiv njega biti otvorena istraga za ubistvo Medića. M. Jovićević

PRST U OKO ZAPADU: Milorad Dodik povukao najopasniji potez u karijeri

Kazna od pet do 15 godina robije

U ovom trenutku, Carević se tereti za “obično” ubistvo, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Kako tužilačka istraga bude napredovala tako će definitivno biti definisano da li će nasilnik biti na kraju optuežn za ubistvo, ubistvo na mah, ubistvo iz nehata, ili pak teško ubistvo. Ako po sredi bude ovo poslednje – čeka ga mnogo teža zatvorska kazna.

DESET GODINA SE BORILA DA ZATRUDNI: Kad bih počela da plačem NIKADA ne bih prestala!

(Dnevne.rs/Izvor:M.Jovičević,Blic.rs)