PRIZNALA KRIVICU: Manekenki Sandri Obradović uslovna kazna zbog saobraćajke

manekenka

Foto: Kurir

Manekenka Sandra Obradović sklopila je sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

Određeno je da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo.

Manekenki je izrečena i mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Prema nezvaničnim saznanjima, Obradovićeva je osuđena zbog toga što je u avgustu prošle godine pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

Ona je tada svojim autom udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

PROČITAJTE JOŠ

SRBIJA IMA PRAVO NA ODŠTETU: Nemačka je dugovala Jugoslaviji 335 mil. dolara, nakon čega je načinjena GREŠKA

Inače, Obradovićeva je početkom maja prošle godine optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje.  Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)

Be the first to comment on "PRIZNALA KRIVICU: Manekenki Sandri Obradović uslovna kazna zbog saobraćajke"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*