Priveden pevač Darko Lazić (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Danas u 13 časova u Subotište kod Pećinaca, policija je zaustavila vozilo “porche panmera” kojim je upravljao pevač Darko Lazić.

Pevač je zbog vožnje bez vozačke dozvole priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u prekršajni sud u Rumi.

Podsetimo, Lazić je 28. marta, sa dva prijatelja, bio u automobilu u okolini Šapca, a za volanom je bio njegov prijatelj, kad su ih pripadnici policije zaustavili u večernjim časovima, te su im na licu mesta dali kazne, zbog kršenja mere policijskog časa. Pevač je, međutim, tada negirao da se ovo dogodilo.

nesreća

Foto: Instagram/darkolazicofficial

– Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mere koje je donela naša Vlada. Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primer ljudima koji me vole. Kod kuće sam sa porodicom u selu.

Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi lekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih.

Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vreme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna – rekao je Darko tada.

Podsetimo, i kako je “Blic” nedavno pisao neke od Darkovih prijava zbog prekršaja su zastarele jer ga organi reda uglavnom nisu našli na adresi koju je prijavio u Brestaču. Postoji mogućnost da mu zbog brojnosti prekršaja i zato što je više puta napravio identično delo, prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu, a sve kazne koje ima pogledajte u nastavku.

27. 11. 2013. Vozio automobil kojem je istekla registracija

19. 3. 2015. U Beogradu, van naseljenog mesta, vozio 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom delu prestonice

20. 4. 2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje

22. 5. 2015. Vozio pod zabranom

7. 7. 2015. Dva prekršaja vožnje pod zabranom i bez vozačke dozvole

11. 8. 2016. Nepropisno parkiranje u Beogradu

22. 11. 2016. U mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole.

Darko Lazić je u oktobru 2018. godine doživeo tešku saobraćajku, kada je vozio pijan i bez vozačke dozvole, a tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Bio je hospitalizovan, a lekari su se borili za njegov život. Folker je bio u komi, a u mesecima koji su usledili morao je da koristi kolica i štake.

Više od mesec dana proveo je u Zemunskoj bolnici, a zatim je krajem novembra te godine oporavak nastavio u banji u Mladenovcu, gde je boravio sve do Božića. Imao je niz operacija, a u više navrata isticao je da se opametio, te da će savete lekara, kao i zakonske propise, shvatati ozbiljno.

   

(Dnevne.rs, Blic A.Z.A. I.M.)