“Princ od Crne Gore, Makedonije, Srbije i Albanije” PROGANJAO Đokovića po Evropi !? (FOTO)

tenis

Foto: Printscreen/privatna arhiva

Stefan Černetić, prevarant koji se lažno predstavljao kao princ od Crne Gore, Makedonije, Srbije i Albanije, proganjao je našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Naime, Černetić je perfidno prilazio našem teniskom asu i njegovoj supruzi Jeleni na turnirima po Evropi tražeći da se fotografiše.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

Kasnije je te fotografije zloupotrebio na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji gde je postavljao slike i sa ostalim eminentnim ličnostima ne bi li potkrepio svoju prevaru i tako izgradio svoj lažni portfolio plemića.

– Proganjao je Novaka po turnirima. Tražio je stalno da se fotografiše. Novak ga se i ne seća, ali se Jelena setila da joj je jednom bilo čudno kako se predstavio – kaže naš izvor blizak familiji Đoković.

[adsenseyu4]

Na zvaničnom sajtu, na kojem Černetić, između ostalog, tvrdi kako je potomak cara Konstantina, te nasledik plemićkih loza Srbije, Crne Gore, Albanije, Mađarske, Rumunije… može se naći pregršt fotografija sa slavnim ličnostima i pripadnicima plemstva od princa Alberta od Monaka do emira Katara, te patrijarha egipatskog.

Takođe, tu su i lažne zahvalnice, pohvale, ordenje, kao i pokloni među kojima je i onaj navodno od ruskog predsednika Vladimira Putina, a u pitanju je skupoceni sat.

Černetić je čak priložio i pismo iz Bele kuće koje je navodno potpisao lično predsenik Donald Tramp, a koje šalje njegov šef osoblja Rens Pribus pozivajući “princa” na buduću saradnju.

Stefan Černetić sa Jelenom Đoković

Foto: Privatna arhiva

Na spisku njegovih “žrtava” nalazi se i holivudska zvezda Pamela Andreson koju je Čertenić čak i odlikovao titulom grofice.

Otvoreno pismo novoj PREMIJERKI Srbije

Italijanska policija potvrdila je danas za “Blic” da je za Černetićem izdata poternica na nivou cele države zbog lažnog predstavljanja. Veruje je se da je Černetić svojim prevarama nameravao da stekne ugled i finansijsku korist.

(Dnevne.rs/Izvor:Milana Pejić,Blic.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]