PRIJAVA ZBOG PRETNJI: Policija prikuplja dokaze protiv oca Nataše Bekvalac (INFO)

lazukic

Foto: printskrin rts /Izvor: novosti.rs /Printscreen/TV Happy

Prema saznanjima Kurira, inspetkori beogradske policije ispituju pretnje koje je Dragoljub Bekvalac, otac Nataše Bekvalac, izrekao Luki Lazukiću u emisiji “Da, možda, ne” pre desetak dana.

Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, telefonskim putem se uključio u “Novo jutro” na televiziji Pink na temu fizičkog nasilja nad njegovom ćerkom Natašom.

– Ja sam noćas došao iz Beograda, izvinite me što ću malo teže pričati, jer živeti i gledati sada Natašu u stanju u kakvo je, slobodno mogu da kažem, jedan monstrum doveo svoju ženu, majku svoga deteta, zaista je teško.

HOROSKOP ZA SUTRA (30. april 2018.): Vaga sumnjičava, Škorpija nostalgična, Strelac pun energije (ASTROLOGIJA)

Sve emocije su mi uključene, rade, i ja jako teško to podnosim. A Nataša… Zamislite kako je tek njoj. Jer, fizički bol dođe i prođe, a ono što ostaje, to je malo duže i malo jače – počeo je razgovor Dragoljub.

Dragoljub je na pitanje kako je Nataša došla u tu situaciju da postane žrtva supruga Luke Lazukića, samo mesec i po dana nakon porođaja, rekao sledeće:

– Nataša je zaista u tog čoveka bila zaljubljena i kao takva nije videla ništa sem ljubavi, sem lepog čoveka ispred sebe, nije čula nas (i svoje sestre, i svoje bližnje, i roditelje) i nije pretpostavljala da neko tako može iz princa da se pretvori u zver samo zarad interesa. Ona je jednostavno srcem ušla u tu vezu i doživela nešto.

Ona je već nekoliko puta doživela maltretiranja koja nisu bila sa batinama, ali kada je došlo do fizičkog maltretiranja, do tuče, do prebijanja majke, do udaranja po stomaku iz kojeg je pre mesec dana izašlo njegovo dete…

Zamislite o kakvom se čoveku tu radi, kad je tukao majku svoga deteta koje se nalazilo samo na pet metara u drugoj sobi, nejako i nezaštićeno – ispričao je Natašin otac.

Teška srca prepričao je i u kakvom je stanju tog jutra zatekao svoju ćerku u stanu na Dedinju.

Ovo su dvanaest Kimovih zveri, koje ne daju da vođi fali dlaka s glave: Nemaju ime već identifikacioni broj, a kontakt sa porodicama im je zabranjen! (FOTO)

– Nataša je takva kakva jeste, plava, nežna, da kažem lepa, i uvek vesela i nasmejana, a sada kada sam ušao, kada sam video jedno skrhano nežno telo bez trunke smeha, bez trunke snage, sa modricama, sa prebijenim telom, razbijenom glavom, to je zaista neverovatno, ne bih ni najgorem neprijatelju poželeo to. To je prizor za stravu i užas – rekao je Dragoljub.

– Priča se o nekom nasilju žena nad muškarcima. Verovatno i to da postoji, ali ja samo mogu da se podsmehnem. U ovom slučaju Natašu je zlostavljao čovek od 120 kilograma, koji jednostavno može da izađe u ring da se tuče sa profesionalnim bokserima.

Nataša je samo primer ostalim ženama da ne treba da ćute, da kažu ono što ih muči i što doživljavaju u porodici. Ovo je toliko medijski ispraćeno zbog, eto, Natašine popularnosti, ali mnogo, mnogo žena ima koje i teže slučajeve doživljavaju. I kažem ženama, devojkama, da budu hrabre i da izađu u javnost, manje posledice će nastati – zaključio je Dragoljub.

Dragoljub Bekvalac je ispričao i kako se Natašina starija ćerka Hana tog momenta nalazila kod njega i njegove supruge Mire, da je svesna onoga što se dogodilo i da ne želi da razgovara o tome.

(Dnevne.rs /Izvor: Novosti online)