PRIJATELJ MIRE MARKOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE JE SAHRANITI U SRBIJI

tragedija

Foto: EPA, Printscreen

Dragoljub Kovačević, dugogodišnji prijatelj porodice Milošević i predsednik udruženja građana „Sloboda“ naglašava da se još ne zna gde će Mira Marković počivati

 – Mirjana Marković je preminula. Dobio sam poruku od njenog sina Marka. Poslao je nekolicini bliskih porodičnih prijatelja, znao je da će se podići velika prašina oko toga. Marko neće da se javlja novinarima. To je njegov stav. Marija se uopšte ne javlja. Mnogo je osetljiva, Marko je malo čvršći. Mariji je mnogo teško. Dvadeset godna nije videla majku, niti brata. Ne može ocu da dođe na grob. To je tragedija. Da je Slobodan Milošević pobio pola srpskog naroda, mislim da bi mu bilo oprošteno. Strašno je ovo što se događa njegovoj porodici.

ITALIJANSKI OFICIR OTKRIVA: Pomagali smo teroristima OVK na Košarama, kad smo čuli grmljavinu srpskih tenkova, mislili smo da će nas preko Albanije saterati u more!

Ovo je za  Novosti ispričao Dragoljub Kovačević, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana „Sloboda“ , naglašavajući da se još ne zna gde će i supruga bivšeg predsednika biti sahranjena.

smrt

Foto: Tanjug/AP

– Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže – objašnjava Kovačević.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti)