PRIČA O RATU I JEDAN POGLED: Kako se Branka Katić zaljubila u Džulijana

glumica

Foto: printscreen/youtube/N1

GLUMICA Branka Katić već devetnaest godina je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina: Luja koga zanima režija i Džoa koji ima talenta za glumu.

Džulijan se zapravo ne eksponira u javnosti, a Branka je svojevremeno ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u Londonu. Naša popularna glumica se posle filma “Crna mačka beli mačor”, Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri.

Nu su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga. Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

– Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila – ispričala je glumica svojevremeno i dodala:

NEDELJNI HOROSKOP DO 10. FEBRUARA: Jedan znak će imati SUDBONOSAN SUSRET (ASTRO)

– Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom.

-Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš – rekla je Branka jednom prilikom.

Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

POŠTENJE SE ISPLATI: Pronašao i vratio 2.500 evra, nije ni slutio da će mu se ovako u životu vratiti

“Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta”, nasmejano je izjavila glumica.

     
(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)