PREVARENA SUPRUGA BESNA KAO RIS: Veza Andreane Čekić i Marka Miloševića sve je ozbiljnija (FOTO)

cekic

Foto: Privatna arhiva

Pošto se uselio u pevačicin stan, oglasila se ponovo prevarena supruga Marina Milošević.

– Andreana se bukvalno ne odvaja od Marka, pa sada on živi kod nje.Stan u Beogradu je veliki, dovoljno je mesta za oboje, ona inače ne voli da je sama, a on nema gde pošto je napustio porodicu, pa je zajednički život idealno rešenje.

Njena majka Sonja, koja inače živi u Beču, došla je još u januaru u Beograd da pomogne ćerki oko stana i da joj pravi društvo nakon razvoda, ali ostala je i kada je videla da je Andreana srećna u novoj vezi.Majka često dolazi u stan iako nije baš oduševljena skandalom koji je u javnosti izazvala ova ljubav.

par

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Prema Marku se fino odnosi, a i on poštuje buduću taštu – rekao je anonimni izvor i dodao da par zajedno ide na njene tezge jer osim što brine o tehničkim stvarima, a Marko polako postaje i njen menadžer.  Sa druge strane, ostavljena žena pati, ali se polako i miri sa novonastalom situacijom, mada i nema drugog izbora s obzirom na ozbiljnost Andreanine veze.

RADNO MESTO IZ SNOVA: Zaposlena u Sekretarijatu za kulturu ZASPALA u radno vreme i POŠTENO HRČE (FOTO)

– Ne zanima me gde je Marko. Znam samo da će morati da mi vrati kola u kojima vozi Andreanu jer se automobil vodi na moje ime.

Kola su moja, a ne njegova, on nema ništa na svoje ime. Verovatno će se setiti da vrati auto kada bude trebalo da ga registruje. Inače, njemu i Andreani želim svu sreću – rekla je Marina.

(Dnevne.rs /Kurir /Izvor: Svet)